Key accountmanager
Brunel
NL
5 dagen geleden
source : Vacant

Ben jij klantgericht en ambitieus? Krijg je energie van het bedenken van creatieve oplossingen voor de vraagstukken van jouw klant?

Beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een wil je elke dag het beste uit jezelf halen? Dan ben jij mogelijk de Key Accountmanager die wij zoeken! Met jouw expertise ben je een waardevolle en strategische partner voor een van onze grote klanten binnen de bancaire sector.

Je weet met energie, ondernemerschap en empathisch vermogen het partnerschap met onze strategische klant te behouden, verder vorm te geven en uit te bouwen.

Hierbij zoek je steeds naar de goede balans tussen korte en lange termijn. De functie van Key Accountmanager is dynamisch en afwisselend.

Wij zoeken een flexibele enthousiaste collega die ons team komt aanvullen!

Werkervaring : 3

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier