IT Sales Consultant Werving & Selectie
Randstad
Utrecht, NL
1 dag geleden
source : Werkzoeken.nl

IT-Professionals blij maken met een mooie carrièrestap in vaste dienst bij jouw klant; daar ga jij voor als sales consultant IT bij Yacht. Solliciteer!

Als Sales Consultant ben je verantwoordelijk voor de groei van onze dienstverlening Werving & Selectie binnen het vakgebied IT.

Vanuit diverse inventarisaties breng je de vaste capaciteitsbehoefte bij je klanten in kaart en kan je vanuit je creatieve instelling een Werving & Selectie concept op maat aanbieden.

Hierdoor worden je klanten volledig ontzorgd. Ook ben je een waardevolle sparringpartner voor de business en geef je advies over uiteenlopende IT personeelsvraagstukken.

Jouw opdracht

 • Sales en netwerken, dat is wat jij belangrijk vindt. Je bent verantwoordelijk voor het (exclusief) binnenhalen van IT vacatures.
 • Je signaleert en analyseert ontwikkelingen en trends bij je klant en vertaalt deze naar passende oplossingen.

 • Je stelt marktplannen op. Bij je klant verwerf je vacatures die uiteindelijk -na een goede overdracht- worden ingevuld door de recruitment consultant.
 • Je bent een Werving en Selectie vakspecialist. Je signaleert trends in de markt, weet welke vragen er spelen bij opdrachtgevers en acteert als gelijkwaardig gesprekspartner.
 • Vakmanschap verbindt je met de klanten. Je denkt mee over personeel gerelateerde vraagstukken, leert de organisatie kennen en biedt de juiste dienstverlening aan.

  Uiteindelijk zorg je voor de perfecte match.

 • Door actief te zijn binnen verschillende netwerken en expertisegroepen bouw je in- en extern aan je relatienetwerk. Om verder in contact te komen met de klanten bezoek je formele en informele bijeenkomsten en bouw je je relatienetwerk verder uit.
 • Wat wij vragen

  Je hebt een afgeronde hbo / wo opleiding en minimaal vijf jaar W&S werkervaring. Je hebt een hoge mate van politiek- en organisatiesensitiviteit waardoor je de juiste verbindingen legt om bij je klanten op het gebied van W&S efficiënt uit te bouwen.

  Vanuit je sterke persoonlijkheid ben je een professionele gesprekspartner met een flinke dosis mensenkennis en een klantgerichte instelling.

  Je weet hoe je de IT markt succesvol bewerkt, bent communicatief sterk en beschikt over sterke advies- en presentatievaardigheden

  Arbeidsvoorwaarden in het kort

 • Een marktconform salaris, afgestemd op jouw ervaring.
 • Volop opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad Groep Nederland
 • goede mobiliteitsregeling en laptop
 • inspirerende collega’s die voor je klaarstaan
 • 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag
 • choose your own phone regeling (met werkgeversbijdrage van €225)
 • een ruim maandelijks benefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen vrije tijd of geld of voor inzet van je budget voor oa een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding
 • Meer informatie en solliciteren

  Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Danny van Rixel, Commercieel Manager op 06 - 31927434 l .

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier