Junior Tax Advisor Indirect Tax
Mazars
Amsterdam, NL
3 dagen geleden

Haal jij, net als wij, je motivatie uit adviezen op hoog niveau waarbij de klant verzekert is van kwaliteit? Dan is deze functie als werkstudent Junior Tax Advisor Indirecte Belastingen bij Mazars Amsterdam op jouw lijf geschreven.

Werken bij Mazars betekent dat jij als onderdeel van het indirect tax team een waardevolle bijdrage levert aan de kwaliteit van onze dienstverlening door professioneel en nauwkeurig aan de slag te gaan.

Binnen de indirect tax praktijk zijn de btw, overdrachtsbelasting, douane en internationale handel je werkterrein(en). Je werkt vaak multidisciplinair, zodat je verbanden kunt leggen en bijzondere oplossingen kunt aandragen.

Je adviseert klanten over de mogelijkheden die de fiscale wetgeving biedt. Daarnaast komen er diverse nationale en internationale vraagstukken aan de orde.

Verder werk je vanuit teamverband en op die manier kun je de wensen van de opdrachtgevers integreren in de dienstverlening.

In overleg met ons krijg je de vrijheid en ruimte om te onderzoeken in welke aspecten van indirect tax jij jezelf verder wilt ontwikkelen.

Daarmee kun je jezelf ontplooien tot de btw / overdrachtsbelasting of douane / accijnzen specialist die je wilt worden.

Wat bieden wij?

Mazars biedt je een prachtige carrière met aandacht voor coaching en vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal een goede werksfeer met betrokken collega’s.

Je wordt breed opgeleid en maakt kennis met de vele facetten van het vakgebied. Als jij onze organisatie komt versterken wordt je gekoppeld aan een persoonlijke mentor die jou begeleidt en coacht waardoor jij jouw toekomst in goede banen kan leiden.

Daarnaast kun je rekenen op een uitstekende studieregeling met diverse vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheidstrainingen die je helpen in jouw verdere loopbaan.

Op deze manier blijf je werken aan jouw professionaliteit, integriteit en focus op kwaliteit.

Verder bieden wij :

 • Marktconform salaris
 • Goede coaching & begeleiding
 • Goede werk-privébalans
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden
 • Premievrij pensioen
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier