Correspondent Rotterdam
ANP
Den Haag, Netherlands
2 dagen geleden

Ben jij onze nieuwe correspondent in Rotterdam?

Het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) is de bron van de Nederlandse nieuwsvoorziening. We leveren elke dag opnieuw honderden artikelen, duizenden foto’s, radiobulletins op tientallen zenders en video.

Onze moderne centrale redactie is gevestigd in het World Trade Center in Den Haag en we hebben daarnaast redacties in de Tweede Kamer, in Amsterdam en Den Haag.

Het ANP zoekt een freelance correspondent in de stad Rotterdam . Dat kan om een grote brand gaan, een gemeenteraadsvergadering, de marathon, de Wereldhavendagen of om een persconferentie van de politie.

Werken voor het ANP is afwisselend en uitdagend.

Wat vragen we?

Vooral enthousiasme en een snel kloppend journalistiek hart. Je woont in de regio Rotterdam, hebt enige journalistieke ervaring en bent breed en flexibel inzetbaar.

Ook beschik je over een gedegen netwerk in de stad, of ben je in staat dat op te bouwen.

Interesse? Mail dan uiterlijk 22 september a.s. je CV en motivatie aan solliciteren anp.nl.

Vragen? Bel gerust met Erik Raven, chef Binnenland; 070-4141413.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier