IC Verpleegkundige
Westfriesgasthuis
Purmerend
11 dagen geleden

Functieomschrijving

Op onze IC’s staat de complete zorg voor de IC patiënt en diens naasten voorop. Je verzorgt en begeleidt patiënten met bestaande of dreigende uitval van één of meer orgaansystemen.

Je bent het aanspreekpunt voor familie en andere disciplines binnen het team. In acute situaties kunt je snel en zorgvuldig beslissingen nemen.

Variatie in aanbod van patiënten en zorgvraag in combinatie met omgang met medische apparatuur spreekt je aan. Verder participeer je als IC-

verpleegkundige in het Sit, CIV en reanimatieteam. Er wordt van jou een bijdrage verwacht in het ontwikkelen en implementeren van zorgvernieuwing.

We streven naar een optimale samenwerking met de vakgroep intensivisten en alle andere betrokkenen rond de zorg om een hoge kwaliteit van zorg neer te zetten.

Uiteraard kun je diverse (bij)scholingsprogramma’s volgen om op de hoogte te blijven van de voortdurende verpleegkundige, technische en medische ontwikkelingen.

Wij kijken over de grenzen van onze IC afdeling heen door onze expertise beschikbaar te stellen voor collega’s van andere afdelingen en betrokken te zijn bij onze patiënten vóór en na hun IC opname.

Functie-eisen

Je bent een gediplomeerd en BIG geregistreerd IC- verpleegkundige. We zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die met zijn kwaliteiten een aanvulling is binnen ons team.

Zie je een uitdaging om te werken op een IC die continu bezig is met het optimaliseren van de zorg en vind je het een uitdaging om hieraan op jouw manier bij te dragen en verantwoordelijkheid in te nemen?

Dan dagen wij je graag uit om te solliciteren.

Je beroepshouding kenmerkt zich naast respect voor patiënt, familie en voor elkaar door flexibiliteit en integriteit.

Ook durf je kritisch te zijn op onze eigen werkprocessen en kom je met creatieve ideeën om het werk soepeler gedaan te krijgen.

Kortom onze nieuwe collega is van meerdere markten thuis!

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende werkomgeving binnen beide ziekenhuizen, een omgeving die volop in ontwikkeling is en waar veel ruimte is voor persoonlijke groei.

Beide locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar en eigen vervoer. De standplaats voor deze functie is Hoorn en Purmerend.

Het salaris is overeenkomstig met functiegroep 55 (minimaal € 2.665,00 en maximaal € 3.917,00 bruto per maand op fulltime basis).

De CAO-Ziekenhuizen is van toepassing, onderdeel hiervan is de eindejaarsuitkering, vakantiegeld en een prima pensioenregeling bij PFZW.

Wanneer je wordt aangenomen krijg je direct een contract voor onbepaalde tijd. Het betreft een vacature van 24 36 uur per week.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier