Shopmanager - Regio Rotterdam
Rituals
Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
1 dag geleden
Job Description

DOEL VAN DE FUNCTIE

Zodra je de deuren opent van de Rituals-winkel, stap je een bijzondere wereld binnen. Een wereld waar alledaagse routines veranderen in betekenisvolle momenten. Waar luxe home- en bodyproducten, prettige muziek en fijne geuren de winkel vullen. Dit is de plek waar jij als Shopmanager een unieke beleving kunt creëren voor zowel de klant als het team. 

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN

Als stijlvolle Shopmanager vervul jij een verantwoordelijke, leidinggevende rol in onze winkel. Je deelt onze persoonlijke visie en draagt de filosofie van Rituals uit. Jij maakt van jouw jonge winkelteam het beste team van Nederland. Alle winkelactiviteiten leid jij in goede banen: van voorraadbeheer tot personeelsadministratie en van planning tot financiële administratie. Daarnaast zorg je ervoor dat je de commerciële doelstellingen behaalt en zelfs overtreft. Je snapt precies hoe je KPI’s slim kunt bijsturen. Met plezier deel je ervaringen en ideeën om het samen nog beter te doen. Je woont ieder half jaar de inspirerende product (re)launches bij en deelt hierover jouw kennis met het team.

FUNCTIEVEREISTEN

Het creëren van een unieke winkelbeleving vraagt om een unieke shopmanager. Een shopmanager met inhoud:

  • Authentieke persoonlijkheid en oprechte klantvriendelijkheid. Jij maakt onze klanten én collega’s blij.
  • Hbo werk- en denkniveau. Je beschikt minimaal over een mbo niveau 4 diploma.
  • Meerdere jaren ervaring als coachend leidinggevende. Deze ervaring heb je opgedaan als shopmanager, filiaalmanager of bedrijfsleider in de (cosmetica)retail.
  • Balans in persoonlijkheid en commercie: klanttevredenheid is het uitgangspunt van verkoop.
  • Sterk in communicatie. Zowel in het Nederlands als in het Engels.
  • Flexibele inzetbaarheid. Onze winkels hebben ruime openingstijden, jij wilt én kunt doordeweeks en in het weekend werken. 
  • Eerlijkheid. Tegenover jezelf en anderen. Dat betekent ook dat je de integriteitscontrole doorstaat via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel. Dit is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

WAT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN?

Rituals biedt jou een uitdagende en veelzijdige rol in een jong en enthousiast team. Het salaris is marktconform en daarnaast heb je volop de mogelijkheid je talenten te ontwikkelen. Onze organisatie heeft veel groeipotentie en biedt een ambitieuze en prettige werksfeer. Om je te introduceren in de wereld van Rituals hebben we een onboarding programma genaamd ‘Get Ritualized’, dit geeft je een vliegende start aan het begin van jouw carrière bij Rituals. Daarnaast hebben wij onze speciale Rituals Academy, waarin wij verschillende trainingen en opleidingsmogelijkheden bieden.

RITUALS

"We're not here to sell you beauty; we are here to make you feel good." Raymond Cloosterman, CEO Rituals. Ze zijn er altijd en overal: op ieder moment van elke dag, klaar om opnieuw te worden ontdekt. Het zijn die kleine alledaagse routines die je gemakkelijk over het hoofd ziet. Rituals helpt je deze momenten bewust te beleven en herinnert je eraan om even een stapje terug te doen en ervan te genieten. Het is onze ambitie om nummer één wereldwijd te zijn in luxe cosmetica. Hiervoor versterken we graag ons team met gepassioneerde, energieke, ambitieuze en gedreven mensen die ons helpen bij het realiseren van onze doelen. Dat lijkt misschien in contrast te staan met onze slow down-filosofie, maar binnen onze organisatie gaan mindfulness en ambitie hand in hand; zoals yin en yang. Onze mensen zijn onze ultieme merkambassadeurs.

INTERESSE?

Kun jij een unieke winkelbeleving creëren? En wil je werken bij Rituals zelf beleven? We zien graag jouw sollicitatie tegemoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Qualifications

null

Additional Information

null
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier