PLC Engineer
Yourprofessionals
Amsterdam, NL
4 dagen geleden

Wil jij stappen maken in je techniek carrière en vind je het leuk om naast het oplossen van storingen en het doen van onderhoud, uitdagend om op een efficiënte manier programma’s te ontwikkelen om de systemen perfect te kunnen laten functioneren?

Bij Your Professionals Engineering kun je direct starten met het maken van stappen in je carrière! Wij bieden elektromonteurs de mogelijkheid om te starten met een opleidingstraject in PLC, waardoor jij je in drie stappen PLC-Engineer mag noemen.

Heb jij een afgeronde MBO 3 of 4 richting Elektrotechniek en wil jij je verder ontwikkelen? Begin dan aan ons PLC Traject!

Organisatie-en afdelingomschrijving

Kiezen voor Your Engineering & Technical Services betekend een boost voor je carrière. Je krijgt de mogelijkheid om direct te starten met ontwikkelen en gaat theorie combineren met stabiele praktijkopdrachten, zo waarborgen wij dat je ook echt de werkzaamheden uitvoert die bij de functie horen.

Ook doen we carrière coaching, zodat je je ook op persoonlijk vlak ontwikkeld.

Your Engineering & Technical Services bestaat uit een team van 4 man die zich inzet voor de medewerkers. Daarnaast organiseren we regelmatig teamuitjes, gezamenlijke trainingen en borrels.

Functieomschrijving

Fase 1 : Elektromonteur

In de eerste fase ga jij je binnen de procestechniek voornamelijk richten op het oplossen van storingen en het uitvoeren van onderhoud binnen de elektrotechniek.

Denk aan : aan het werken met elektromotoren, frequentieregelaars, sensoren, etc. In deze fase ga je voornamelijk kennis en ervaring opdoen, zodat je een goede basis hebt om te gaan starten met het volgen PLC cursussen.

Fase 2 : Storing en onderhoudsmonteur

In Fase 2 ga je aan de slag met het lokaliseren, diagnosticeren en het oplossen van complexe storingen op mechanisch en elektrisch vlak.

Daarbij ben je actief met het verbeteren en optimaliseren van het machinepark en neem je deel aan verbeterteams. Naast het oplossen van storingen ga je ook software inschieten en aan de slag met het aanpassen ervan .

Fase 3 : PLC-Engineer

Hier ga jij je je voornamelijk richten op het optimaliseren en verbeteren van machines en processen, door zaken die je tegenkomt om te zetten naar concrete besturingsoplossingen.

Ook krijg jij de mogelijkheid om je eigen software te gaan bouwen om volwaardig PLC-Engineer te worden.

Krijg jij geen genoeg van de elektrotechniek, software en alles daar omheen? Dan krijg jij de mogelijkheid om na het PLC traject ook de opleiding HBO Electrical Engineering te gaan volgen.

Op deze manier ga je nog verder de diepte in en kun je binnen de procestechniek en machinebouw gaan engineeren.

Profiel

 • Een afgeronde Elektrotechniekopleiding op niveau MBO 3 of 4
 • Enkele jaren ervaring, maar wilt je nu gaan ontwikkelen tot Maintenance Technician. Denk aan ervaring als : Technische dienst, Onderhoudsmonteur, Machinebouwer, Servicemonteur, Monteur WTB, Assemblagemonteur of Constructie bankwerker
 • Een leergierige persoonlijkheid. Als techneut binnen dit traject ben je leergierig en heb je een passie voor techniek en software.
 • Je kan problemen blijvend oplossen en analytisch naar zaken kijken. Daarbij hecht deze persoon veel waarde aan doorgroei en ontwikkelen.

 • Knowledge of the Dutch language is requiered! Helaas kunnen wij dit traject alleen in het Nederlands faciliteren, dus deze taal moet goed worden beheerst
 • Aanbod

 • Uitstekend salaris op basis van jouw opleiding en ervaring
 • Ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden, bij elke fase horen opleidingen en / of cursussen
 • Mogelijkheid tot een leaseauto wanneer je deze nodig hebt voor een opdracht
 • Carrière coaching door ervaren HR Officers die zelf gek zijn op techniek
 • Engineering Community : word onderdeel van onze Kennis Community en krijg ondersteuning van andere techneuten bij vraagstukken
 • Ben jij klaar voor dit traject? Solliciteer dan nu met je cv! Vragen over dit traject of over een van onze andere trajecten?

  Neem dan contact op met Timo Kars via t.kars yourp.nl of 0610269712.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier