Service Adviseur (Almere, Mercedes-Benz-dealer Stern)
Mercedes-Benz
Almere
2 dagen geleden

Voor onze Stern vestiging in Almere zijn wij op zoek naar een ambitieuze fulltime Service Adviseur. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière?

Heb jij een autohart en wil je werken bij een van de grootste automotive concerns in Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent altijd in beweging

Als Service Adviseur ligt jouw focus op klantcontact en ben je de verbindende schakel tussen de klant en onze werkplaats.

Je bent hét gezicht van onze vestiging en bent in staat de klanttevredenheid verder te verhogen en prima service te bieden.

Je ontvangt de klanten gastvrij, inventariseert de wensen en denkt proactief mee. Jij maakt de afspraken voor onderhoud, reparaties en vervangend vervoer en plant deze werkzaamheden in bij de werkplaats.

Bij onvoorziene werkplaats werkzaamheden aan de auto neem jij tijdig contact op met de klant voor verdere afstemming.

Uiteraard meld jij op tekortkomingen aan de auto's bij de klant om risicovolle situaties te voorkomen en geef je de klant hierover advies in samenwerking met jouw werkplaats collega's.

Alle uitgevoerde werkzaamheden weet jij te correct te verwerken op de factuur en op een begrijpelijke manier uit te leggen aan onze klant.

Zo zorg jij voor een snelle facturatie en betaling van de facturen. Eventuele klachten weet jij op de juiste wijze op te lossen.

Herken jij jezelf hierin en wil je graag werken als Service Adviseur bij een informeel bedrijf waar de lijnen kort zijn?

Lees dan verder en reageer snel!

Groei met ons mee

Wij hebben de ambitie om in Nederland de meest gewaardeerde en aanbevolen aanbieder van oplossingen te worden voor individuele mobiliteit.

Met 1.650 collega’s met een autohart, 64 verkooppunten en een modern digitaal platform plaatsen wij dagelijks de mobiliteit van onze klanten voorop.

Een mooie uitdaging, want de auto heeft voor hen allemaal een andere betekenis. Maar een ding hebben ze gemeen, een auto geeft je een gevoel van vrijheid! Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen?

Je komt te werken in een prettige en informele werksfeer met gemotiveerde en ervaren collega’s. Wij zorgen er voor dat jij jouw werkzaamheden goed kan uitvoeren in een fijne werkomgeving! Naast een passend salaris bieden wij ook goede overige arbeidsvoorwaarden, zo kun je gebruik maken van onze bedrijfsfitness regeling.

Stern is een ambitieuze organisatie waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen, intern door te groeien en aanvullende opleidingen / cursussen te volgen.

Jouw ambities

Wij zoeken talent, die in hun vak de top willen bereiken bij een groeiende en gezonde organisatie met mooie en aansprekende automerken.

Wij zoeken voor deze functie een kwaliteitsbewuste, klantvriendelijke en gedreven kandidaat met uitstekende communicatieve vaardigheden.

Jij woont in de regio en hebt meerdere jaren ervaring als Service Adviseur / Werkplaats receptionist óf als monteur met de ambitie om door te groeien tot Service Adviseur.

Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau en bij voorkeur in de automotive richting. Je hebt aantoonbare werkervaring binnen de automotive branche, maar ook kandidaten met werkervaring binnen de retailbranche zijn van harte welkom om te reageren.

Belangrijker is dat jij klantervaring hebt, het in jouw bloed zit om onze klanten een unieke service te laten beleven en de klanttevredenheid te verhogen.

Jij hebt de ambitie om jezelf continue te blijven ontwikkelen als persoon en in jouw functie en je hebt een echte ’getting-things-done’ mentaliteit.

Werk je graag in teamverband en is hospitality jou op het lijf geschreven? Dan zien wij jouw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Stern. Altijd in beweging

Mercedes-Benz-dealer Stern is met 10 vestigingen de grootste Mercedes-Benz dealer in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal, die gezamenlijk met ruim 400 medewerkers een omzet van ruim € 300 miljoen realiseren.

We zijn topperformer en hebben altijd ruimte voor vakmensen met passie die zich willen ontwikkelen. Bij ons neem je deel aan het Mercedes-Benz opleidingsprogramma.

Mercedes-Benz-dealer Stern maakt onderdeel uit van Stern Groep N.V.

Stern is een van de grootste automotive concerns in Nederland. Stern is beursgenoteerd, financieel sterk en realiseert met ruim 1.

650 medewerkers een omzet van bijna € 1.000 miljoen op jaarbasis. Stern vertegenwoordigt achttien toonaangevende automerken en met 75 vestigingen heeft Stern een nagenoeg landelijke dekking.

Naast auto’s biedt Stern ook aanvullende diensten, zoals leasing, verhuur, schadeherstel en bedrijfswageninrichting- en bestickering.

Binnen Stern werken betrokken en kundige medewerkers en er hangt een informele werksfeer, waarbinnen ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling.

Stern biedt zijn medewerkers voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden ook tussen de diverse bedrijfsonderdelen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier