Medewerker Optiek
Hans Anders
Grote Marktstraat, Gravenhage , 's
1 dag geleden

Ben jij een energieke en gedreven verkoper en heb je ervaring in de optiek, maar ben je nog geen gediplomeerd opticien? Wil je wel verder ontwikkelen tot topverkoper en gediplomeerd opticien?

Kom dan ons team versterken met jouw enthousiasme, inzet en betrokkenheid. Je krijgt van ons de unieke kans je verder te ontwikkelen binnen een collegiaal team en in een fijne werksfeer.

Onze optiekspecialisten hebben plezier in hun werkOnze medewerkers doen hun werk met veel enthousiasme. Geen wonder, want bij Hans Anders geven we onze medewerkers alle ruimte om klantgericht te kunnen werken.

Dat we zulke hoge eisen aan de communicatieve vaardigheden van onze medewerkers stellen, heeft tot nu toe uitstekende resultaten opgeleverd.

9 op de 10 klanten geeft aan (zeer) tevreden over onze service te zijn. Die klantwaardering zorgt voor de extra motivatie en de goede sfeer in onze winkels.

En dat merkt iedereen direct bij binnenkomst.Wat ga je doen?Als optiekspecialist ben je adviseur en betrokken collega. Je verleent altijd optimale service bij het gehele verkoopproces van een bril, zonnebril, lenzen of bijbehorende producten.

Hierbij neem je anamnese af en verricht je refracties. Op basis hiervan adviseer je klanten over montuurvormen, montuurkleuren en soorten brilglazen.

Ook verricht je eenvoudige hoormetingen en verkoop je hoortoestelaccessoires. Door het stellen van de juiste vragen zorg je ervoor dat iedere klant de winkel verlaat met een product dat perfect aansluit bij zijn wensen.Wie ben jij?

Onze optiekspecialisten hebben plezier in hun werk

Ben je geïnteresseerdof heb je nog vragen?

Wat ga je doen? Wie ben jij?

 • Je zit in het derde of vierde leerjaar van de Mbo-opleiding tot opticien of je bent binnen een optiekketen intern opgeleid tot refractionist
 • Je bent gemotiveerd je verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en trainingen binnen optiek, maar je hebt ook affiniteit met het audiovak
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden; je kunt goed luisteren naar zowel klanten als collegas en staat open voor feedback
 • Je hebt een dienstverlenende instelling; klanttevredenheid en klantbinding staan bij jou voorop
 • Je vindt het geen probleem om in weekenden en op koopavonden te werken
 • We bieden je de kans je nog verder te ontwikkelen!Is dit dé baan die bij jouw ambities en competenties past? Dan investeren we graag in je.

  Je krijgt de mogelijkheid om de opleiding tot opticien af te maken. Hans Anders is erkend leerbedrijf en je wordt dan ook begeleid door een gediplomeerd opticien.

  Uiteraard bieden we een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  We bieden je de kans je nog verder te ontwikkelen!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier