Vrachtwagenchauffeur Evenementen
Werkwijzer BV.
Nijmegen, Gelderland
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Werkwijzer is op zoek naar meerdere vrachtwagenchauffeurs C / CE die ons team komen versterken! Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het leveren van de benodigde materialen zoals bier fusten, complete tapinstallaties & banners aan de horeca en festivals zoals Pinkpop en Lowlands.

En daar blijft het niet bij, we zijn namelijk op zoek naar allround chauffeurs die het leuk vinden om naast de levering óók de de boel op te bouwen op locatie.

Herken jij jezelf in de kernwaarden servicegericht, flexibel en hands-on én ben je in het bezit van een C / CE rijbewijs met code 95.

Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze functie als allround chauffeur ben je het visitekaartje van onze opdrachtgever. 's Ochtends laad je in samenwerking met de warehouse medewerkers de materialen in de trailer.

Vervolgens vertrek je samen met één of meerdere bijrijders richting de klant waar je de spullen aflevert en opbouwt. De werkzaamheden zijn hierdoor ontzettend divers.

Je levert namelijk aan restaurants / barren, maar je komt ook op kermissen en grote festivals zoals Pinkpop en Lowlands.

Waar het de ene keer een kwestie is van uitladen en doorrijden voor je volgende rit, ben je bij een andere klant juist volledig verantwoordelijk voor de op- en afbouw en aansluiting van tapbuffetten en de bierstroom er omheen.

Daarnaast zijn er evenementen waar je als begeleider ingezet kan worden en je er voor zorgt dat alles tijdens het evenement vlekkeloos verloopt.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier