Kopersbegeleider installatie en sanitair
Voort
's-Hertogenbosch, Nederland, NL
5 dagen geleden
source : InGoedeBanen.nl

Bedrijfsomschrijving

Onskantoor bevindt zich in Den Bosch, maar we denken graag landelijk.Door het beheersen van alle technische disciplines én decoördinatie hiervan, spelen wij snel en efficiënt in op de wensenvan onze opdrachtgevers en dat doen we zonder poespas.

Weondernemen samen en in openheid.

Functieomschrijving

AlsKopersbegeleider heb je affiniteit met techniek en woningbouw engevoel bij / voor sanitair om zodoende kopers te kunnen begeleidenbij het ontwerpen van hun badkamers.

Je stelt offertes enopdrachtbevestigingen op, maakt totaaloverzichten van meer- enminderwerk t.b.v. diverse afdelingen en onderhoudt contact metopdrachtgevers en kopers.

Voor alle werkzaamheden geldt, dat jeveel vrijheid hebt. Je bent immers zelfstandig en wilt alles voorde koper zo goed en netjes mogelijk opleveren.

Functie-eisen

Bij voorkeureen opleiding in de techniek op minimaal MBO niveau en affiniteitmet installatietechniek en / of bouw. Kennis van ViSoft (mooimeegenomen), Goede kennis van de Nederlandse taal, Goedecomputervaardigheden (Word en Excel)

Arbeidsvoorwaarden

Voordeze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij onscentraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wijsamen.

Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jijpast. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. Ensamen werken we aan jouw ontwikkeling.

Zodat je blijft groeien optechnisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • een mooie baan bij onzeopdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komenen leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaarbij de Voort Academy om aan je ontwikkeling tewerken
 • een opleidingsbudget van €1250,- perjaar zodat je blijft groeien
 • secundairearbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao vande opdrachtgever)
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier