Java / J2EE architect
Place-ICT
Nieuwegein, NL
6 dagen geleden

Onze relatie op zoek naar een Java / J2EE architect. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de architectuur van te ontwikkelen Java / J2EE toepassingen voor de opdrachtgevers.

Daarbij vraagt onze relatie je in te spannen voor het Competence Center Java / J2EE wat onlangs is gestart. Met jouw kennis op het gebied van Java / J2EE adviseer je de klant en je beschikt over natuurlijke overtuigingskracht.

Je weet je argumenten goed te verwoorden en daarnaast kun je jezelf goed inleven in de problematiek van de opdrachtgever.

Naast je werkzaamheden als architect ben je bereid om af en toe bij te springen aan de development kant en ben je in staat om collega’s te begeleiden binnen een project.

Jouw profiel als Java / J2EE architect :

 • een afgeronde opleiding op HBO / WO-niveau;
 • minimaal 3 jaar ervaring als Java / J2EE Developer, en minimaal 1 jaar als architect;
 • gecertificeerd J2EE Architect is een sterke pre;
 • kennis van en ervaring met IBM WebSphere is een pre;
 • kennis van en ervaring met objectgeoriënteerde methoden voor analyse en ontwikkeling (als RUP, UML en OMT);
 • kennis van / ervaring met diverse serverproducten (als Apache, Jboss, IBM WAS, BEA Weblogic), databases (als Oracle) en zaken als Distributed Object Computing, ODBC en JDBC;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden en representatief;
 • op het gebied van persoonlijke ontwikkeling vragen we van jou een gezonde ambitie en de drive om deze ambitie te verwezenlijken.
 • Onze relatie is een dienstverlener pur sang. Ze helpt organisaties al meer dan 12 jaar bij het realiseren van hun doelstellingen door het ontwikkelen van adequate informatieystemen.

  Daarbij wordt gebruik gemaakt van Java / J2EE, .NET en / of Oracle. Ze werkt voor veel organisaties waaronder organisaties die werkzaam zijn in de Logistiek, zoals logistieke dienstverleners.

  Maar bijvoorbeeld ook voor kennisintensieve organisaties die zich bezighouden met onderzoek en ontwikkeling (R&D). Door jarenlange ervaring biedt ze op tal van terreinen aan haar klanten oplossingen op gebieden als e-

  business, kennisbeheer en beslissingsondersteuning. De hoogopgeleide medewerkers werken op basis van kennis, ervaring en creativiteit.

  Met ruime aandacht voor het op peil houden van kennis. Deze toonbepalende en doorslaggevende mix is- in combinatie met de aanpak, de reden waarom klanten en ICT-

  professionals voor onze relatie kiezen. Naast de voor ons vanzelfsprekende zaken als uitstekende primaire en secundaire voorwaarden, betekent waardering voornamelijk het besef dat datgene wat je doet gezien en gehoord wordt.

  Een baan bestaat uit een combinatie van factoren : het werk- de groeimogelijkheden maar zeker ook de waardering die je krijgt.

  Niets is frustrerender dan het besef dat je enthousiasme in onbegrip gesmoord wordt. Ervaring en opleiding bepalen de loopbaan die samen met jou uitgestippeld wordt.

  Een loopbaan waarin plaats is voor afwisseling en groei. De uitkomst hiervan moet zijn dat jij met veel plezier aan de slag gaat, en de opdrachtgevers een werknemer tegemoet kunnen zien die hun zorg uit handen neemt en tevens vakmanschap kan leveren.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier