Horecamedewerker C Reyshoeve
De Wever
Reyshoeve
3 dagen geleden

Wie ben jij en wat ga je doen

Geluk en woonplezier staan centraal bij De Reyshoeve. Ons restaurant is daarom een fijne plek waar onze bewoners terecht kunnen voor een kopje koffie, voor een (warme) maaltijd en voor een gezellig samenzijn.

Als Horecamedewerker C ben je het eerste aanspreekpunt voor bewoners, bezoekers én collega’s. Als horecamedewerker C ben jij de persoon die op een inspirerende manier inhoud weet te geven aan deze functie waarbij het vraaggericht werken duidelijk voor aanbodgericht werken gaat.

Natuurlijk sta je er niet alleen voor; samen met je collega’s én de leerlingen, stagiaires en vrijwilligers zet je er de schouders onder.

Je neemt het team mee in jouw enthousiasme en zorgt voor professionele begeleiding. Je helpt ook mee met alle voorkomende horecawerkzaamheden.

Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan een gastvrije en veilige omgeving voor de bewoners. Ben jij dus die alleskunner die het leuk vindt om zowel de kleine kaart als de warme maaltijd te bereiden, flexibel bent ingesteld en ben je een echte team player?

Dan gaan wij samen van elke nieuwe dag een mooie dag maken!

Bel met Carolien Prins / Pam Boere (coördinator horeca) via telefoonnummer 013 578 54 14.

Wat kun je van ons verwachten

 • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.
 • Een salaris van €2.036,57 - €2.568,59 per maand volgens cao VVT FWG20 bij een 36-urige werkweek.Toeslag zaterdag 38%, toeslag zondag 60%.
 • Een arbeidsovereenkomst voor 24 uur per week, voor de duur van een jaar met de intentie voor een contract van onbepaalde tijd, in te vullen in alle diensten volgens rooster.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Jouw kennis en vaardigheden

 • Je hebt ervaring in het organiseren en uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden rondom maaltijd bereiding.
 • Je beschikt het HACCP-certificaat en je hebt kennis van de hygiënecode voor de horeca.
 • Je kunt omgaan met ouderen en je bent in staat om niet-dagelijkse problemen in het restaurant zelfstandig op te lossen.
 • Je bent klantvriendelijk, gastvrij, representatief en tactvol en vindt het leuk om met ouderen te werken en je bent in staat om niet-dagelijkse problemen in het restaurant zelfstandig op te lossen.
 • Kom je bij ons werken dan vragen wij je om een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG). De kosten hiervoor worden uiteraard door ons vergoed.

  Informatie over je werkplek

  Wie in Woonzorgcentrum Reyshoeve komt treft een gastvrije, enthousiaste en vertrouwde sfeer. Het gaat om de kwaliteit van leven van de cliënten, om dingen te ondernemen waar cliënten plezier in hebben.

  Daar ondersteunen we bij. Hun welzijn en leefstijl zijn onze zorg.

  Cliënten die in de Reyshoeve komen wonen, krijgen zorg, behandeling en diensten op maat. Iedere persoon is anders, dus ook de vraag naar zorg is voor iedereen verschillend.

  In het gebouw zijn ook 93 inleunwoningen van WonenBreburg. De bewoners kunnen gebruik maken van alle vormen van zorg, behandeling en diensten van Reyshoeve.

  Contractvoorwaarden

  Jaarcontract vooruitzicht onbepaalde tijd

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier