Accountant Den Haag
216
Den Haag, NL
6 dagen geleden

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wie zijn wij?

In is ontstaan door een overname van de MKB portefeuille vanuit KPMG, met het idee dat het belachelijk is dat ondernemers de hoofdprijs moeten betalen voor een overzicht van hun eigen cijfers, dat ook nog eens terugkijkt op het verleden.

Bij vinden we dat dit anders moet, slimmer en goedkoper. Wij houden niet van grijze pakken, maar zijn kleurrijke specialisten op ons eigen vakgebied.

Wij vinden dat een ondernemer alleen voor iets moet betalen waar hij daadwerkelijk wat aan heeft. Wij zijn volop in ontwikkeling en willen vanuit onze nieuwe rol meer toegevoegde waarde leveren aan ondernemers.

Ben jij de accountant waar we naar op zoek zijn?

In verband met de snelle groei van onze klantenportefeuille zijn wij opzoek naar kandidaten voor de vacature van accountant in Den haag.

We zijn een heel enthousiast en bevlogen team en dat is ook wat we graag terugzien in de medewerkers. Wij verwachten geen jarenlange ervaring, maar als je al wat ervaring hebt opgedaan als AA accountant en affiniteit met IT hebt is dat waar wij naar opzoek zijn.

Denk jij dat je die kei bent (of gaat worden) die wij zoeken. We zoeken iemand, die het fijn vindt om in een klein team te werken.

Je bent klantgericht en kunt snel schakelen. Het Accountants team in Den Haag bestaat uit tien collega’s, naast de staf die ook in Den haag zetelt.

Je overlegt veel met elkaar en je zult uitstekend ingewerkt en begeleid gaan worden. De sfeer is heel plezierig. Op zijn tijd een geintje, niet in strakke pakken met dasje voor, maar informeel en laagdrempelig.

heeft zich bij innovatieve marktpartijen aangesloten en werkt daarom geautomatiseerd en met vooruitstrevende (accountancy)software.

Als accountant pluk jij daar ook de vruchten van! is een kantoor met weinig hiërarchie. In het team wordt bepaald wie wat gaat doen en waar de hulpvraag ligt.

Samen doen we het werk voor onze klanten. Iedereen kan klantcontact hebben en je staat daardoor nooit alleen voor keuzes.

Jouw rol als Accountant

We zoeken een accountant. Je krijgt een uitvoerende, maar ook coördinerende rol waarin je naast het verzorgen van boekhoudkundige werkzaamheden ook zelfstandig met klanten in contact gaat komen.

Dit om ondernemers vragen te beantwoorden, maar ook om klanten te adviseren over boekhoudkundige of fiscale vragen die op dat moment spelen bij je klant.

Uiteraard is het controleren van jaarrekeningen onderdeel van jouw rol.

Je wordt de eerste maanden intensief begeleid bij het bekend raken van onze innovatieve software. Wanneer je je dit eigen gemaakt hebt, ga je de eerste klantcontacten krijgen.

Daarna is het aan jou hoe snel je gaat doorgroeien. Kortom, het is een doorgroeifunctie waarin je de komende jaren je ei wel kwijt kunt.

Daar zijn we van overtuigd. Je bent communicatief sterk en maakt ook graag de koppeling met IT in brede zin. Je ziet graag hoe processen intern en bij klanten lopen.

Je wilt je klanten daarin meenemen om deze processen efficiënter in te richten.

We zoeken iemand die minimaal een aantal jaren als AA accountant aan het werk is geweest en wellicht tegen de hiërarchie van een accountantskantoor aanloopt.

Denk je nou op basis van dit verhaal dat dit wel eens zou kunnen passen. Bel ons en we plannen een meeloopochtend of-middag.

Wil je eerst nog wat meer informatie over deze vacature van accountant? Dan kun je ons bereiken op of per .

Functie-eisen

 • bij voorkeur woonachtig binnen maximaal minuten reistijd (enkele reis) vanaf Den Haag;
 • HBO accountancy is de minimale opleidingseis;
 • IT affiniteit en cijfermatig en analytisch sterk;
 • gedreven;
 • contactueel vaardig.
 • Wat wij jou als Accountant bieden?

 • in een leuk team collega’s met leuke klanten bezig zijn;
 • laagdrempelige en informele sfeer (geen stropdassencultuur);
 • geen tot weinig hiërarchie binnen kantoor;
 • uitstekende omgeving om veel te leren;
 • brede en klantgerichte rol;
 • uitstekend inwerktraject en -begeleiding;
 • modern ingerichte omgeving met uitstekende innoverende IT voorzieningen;
 • team uitjes, informele bijeenkomsten etc.;
 • geen doorslaande wet- en regelgeving en compliance (wat je bij accountantskantoren veel ziet);
 • goede arbeidsvoorwaarden waaronder premievrij pensioen en vakantiedagen;
 • thuiswerken mogelijk, maar ook je eigen uren indelen;
 • een goede mobiliteitsregeling. Je hebt zelf de keuze voor een lease auto of een maandelijks mobiliteitsbudget.
 • Robert Lammerts
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier