Per direct starten als monteur bij Nutricia Zoetermeer
YoungCapital
Zoetermeer, NL
3 dagen geleden

Van jongs af aan was je al bezig met lego, k'nex of het uit elkaar halen van speelgoed. Je wilde graag weten hoe dat in elkaar zat en probeerde het dan weer in elkaar te zetten.

Je vindt het nog steeds leuk om hier mee bezig te zijn, maar dan met groot "speelgoed", namelijk de machines van Nutricia.

Wat ga je doen?

Als fulltime monteur werk je vooral in de fabriek en soms in de werkplaats van Nutricia Zoetermeer. Jij houdt je bezig met uitvoeren van correctief onderhoud, storing analyseren, oorzaken achterhalen en correctieve maatregelen bepalen en uitvoeren.

Ook denk je na, in samenwerking met de operators en collega monteurs, over hoe deze storing nooit meer terug kan komen. Voor grotere storingen neem je daarnaast deel aan continu verbeterprojecten.

Tijdens je werkzaamheden moet je zorgdragen voor een veilige werkomgeving door middel van het schrijven van Taak Risico Analyses en het invullen van LOTO-formulieren

Tot slot is het van belang om goede rapportages van de storingen en werkzaamheden vast te leggen in het onderhoudssysteem zodat je een correcte dienstoverdracht kunt doen aan je collega.

Werksfeer :

Je werkt in een gemoedelijke sfeer met een mix van ervaren en jonge collega's. Je voert veel werkzaamheden uit in teamverband en er is een informele sfeer.

Echter is er wel een vaste overlegstructuur zodat de informatieoverdracht tussen ploegen onderling volledig verloopt.

Training

Gedurende twee jaar volg je verschillende cursussen waar je certificaten voor behaald. Deze trainingsdagen krijg je ook betaald.

In deze cursussen maak je kennis met de verschillende storings- en onderhoudsactiviteiten die je uitvoert als monteur. Onder andere elektrotechniek, mechanica en industriële automatisering komen aan bod.

Heb je hier al ervaring in? Dan heb je een streepje voor.

Collega’s en werktijden

Je werkt als fulltime storings- en onderhoudsmonteur in een team met een mix van ervaren en jonge collega's. Jullie verdelen onderling de werkzaamheden en hebben regelmatig een werkoverleg.

Totale technische dienst bestaat uit ruim 50 man, waarvan 20 man in de ploegen werkt.

Deze werkzaamheden voer je na de inwerkperiode uit in ploegendienst.

Happy & Healthy

Ben jij elke 6 maanden van het jaar gezond en meld jij je niet ziek? Dan belonen wij jou met een Bijenkorf Cadeaubon van €100,- netto.

Daarnaast is het ook mogelijk om je te laten verzekeren bij Besured, als je voor YoungCapital werkt krijg je namelijk collectiviteitskorting.

Wat dat inhoudt? Gewoon korting op je verzekering. Win-win!

Wat wij bieden

 • Een gaaf opleidingstraject met op maat gemaakte technische cursussen;
 • Een fulltime baan als storings- en onderhoudsmonteur;
 • Een goed betaalde fulltime baan, die start op € 2.300 bruto;
 • Flexibele werktijden door het werken in een ploegensysteem;
 • Persoonlijke ontwikkeling, ondersteund door een personal coach;
 • Werken in een productieomgeving waar high-tech & high-speedinstallaties samen komen.
 • Wat wij vragen :

 • Minimaal een mbo-diploma; Je hebt minimaal een technisch diploma niveau 3
 • Je bent gek op techniek en wil je op dit vlak blijven ontwikkelen.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands (Engels is een pre).
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
 • Startdatum Traineeship Mechatronica :

 • Elke kalendermaand mogelijkheid tot instromen
 • Solliciteren

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier