Strategische Procurement Specialist
Coolblue
Rotterdam, Netherlands
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Taken en verantwoordelijkhedenAls Strategische Procurement Specialist heb je de vrijheid om de beste deals te onderhandelen.

Jouw deals hebben grote impact op de winst en groei van Coolblue.Hoe word ik Strategische Procurement Specialist bij Coolblue?

Je gaat aan de slag met complexe vraagstukken en denkt echt mee met de directie. Hierdoor verwonder je de directie met je strategische oplossingen! Ook Strategische Procurement Specialist worden bij Coolblue?

Awais legt je uit hoe je dat doet. Dit vind je leuk om te doenKansen vinden om uitgaven te optimaliseren. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor € 90 miljoen aan kosten en investeringen.

Onderhandelen om zo de beste deals voor Coolblue binnen te halen. Dit doe je door je te verdiepen in de markt en de belangen van de ander en kijk je verder dan de laagste prijs.

Op strategisch niveau advies geven aan domeinbazen, head of, managers en (project)leads om hun business cases te versterken en te realiseren.

Op projecten en leveranciers richten met grote operationele en financiële impact voor Coolblue.Procurement binnen Coolblue naar een hoger niveau brengen en je kennis delen met de andere procurement specialisten.

Hier herken jij jezelf inAfgeronde wo-opleiding.Je spreekt vloeiend Nederlands.Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in NPR procurement of een commerciële functie waarbij onderhandelen een hoofdtaak was.

Stakeholders bij elkaar brengen, conflicterende belangen afwegen en consensus creëren kan jij als geen ander.Analytische rapportages om zetten in concrete acties en resultaten.

Commercieel vindingrijk. Je begrijpt het verschil tussen waarde en kosten.Inspireren van collega’s en leveranciers door jouw overtuigingskracht en sterke communicatieve vaardighedenJe bent een generalist die zich uiteenlopende vakgebieden snel eigen maakt.

Dit zoek jij verder in een baanGeld. Met meer dan 30 trainingen in onze eigen Studiefabriek kun je elke dag een beetje beter worden.

Korting op alle spullen die we verkopen.Ongekend goede werksfeer. Met versbereide happen, maandelijkse borrels, legendarische Coolblue-feesten, de leukste teamactiviteiten en een informele, speelse afdeling.

25 vakantiedagen op basis van een 40 urige werkweek. Als je belooft dat je terugkomt.Reiskostenvergoeding en pensioenregeling.

Een kantoor waarvan je foto's wilt maken op een toplocatie. Vanaf Rotterdam Centraal is het 3 keer vallen voor je er bent.

Oké, het is 2 minuten lopen.Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt.

Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.Een platte organisatie in de breedste zin van het woord.

Zo kun je gewoon een biertje drinken met de baas.Profiel kandidaatGeboden wordtmore informationVoor meer informatie bekijk onze bedrijfspagina (klik op ons logo bovenaan de vacature).

Solliciteren? Solliciteer direct via onderstaande button. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier