Senior Java Developer vacature
Sogeti Nederland B.V.
Groningen, Netherlands
13 uur geleden
source : Joof.nl

Currently we are specific looking for professionals who speak fluently Dutch on C1 level. Senior Java Developer Jij volgt ontwikkelingen op de voet.

 • Sterker nog : jij bent er onderdeel van. Jij loopt voorop. Jij denkt met klanten mee en helpt hen innoveren. Je verdiept je liever als een Expert, dan dat je jezelf alleen ;
 • Bijvoorbeeld met de ontwikkeling van de Rabobank-app of een verbetering van de beveiliging van treinen voor Pro-rail! Java staat centraal Wij bouwen State of the Art applicaties met de nieuwste technologie en frameworks.

  Dit doen we door ons te richten op de open source-oplossingen binnen de wereld van Java. Daarbij volgen we alle nieuwe ontwikkelingen en delen we onze kennis binnen de eigen Community.

  Dit betekent ook dat je ons tegenkomt op toonaangevende conferenties als Oracle Code One, Devoxx en Jfall. Meewerken in de redactieraad van het Java magazine?

  Dat kan natuurlijk ook! Java Community De Community van Sogeti behoort tot de absolute top binnen dit vakgebied. Om aan de top te blijven, besteden we veel aandacht aan training en kennisdeling.

  Vanzelfsprekend maakt ook certificering daar een onderdeel van uit. Via onze partners AWS, Oracle en Pivotal krijgen we toegang tot de laatste technologieën, tools en opleidingen.

  Over opleidingen gesproken, we investeren graag in de ontwikkeling van onze medewerkers! Senior Java Developer Een ontwerp van scratch af aan realiseren tot hoogwaardige applicatie! Jij draait je hand er niet voor om.

  Wij werken met technologieën en frameworks als Java EE, Spring, JBoss, Git, Cloud, Docker, Kubernetes, Kafka en Kotlin. In deze rol ga je een grote bijdrage leveren aan de technische realisatie van hoogwaardige Java oplossingen.

 • Jij biedt ons : Ervaring met Java EE en frameworks zoals Spring, Hibernate; Ervaring met SQL, REST, Microservices, CI / CD en Cloud begrippen;
 • Ervaring met tools als Maven, Git, Gradle, IntelliJ, Docker, Kubernetes en Atlassian Stack; Ervaring met JUnit en Mockito;
 • Kennis van methoden zoals Agile, Scrum, DevOps en Functional Programming; Een afgeronde HBO of Academische opleiding; Sogeti biedt jou Als Senior Java Developer ben jij een belangrijk onderdeel binnen onze Community.

 • Vanuit dit standpunt motiveer en inspireer je jouw collega’s en jouw collega's jou! Daarnaast kun je het volgende verwachten : Een diversiteit aan interessante opdrachten bij de top van het Nederlandse bedrijfsleven;
 • Een goed salaris gebaseerd op jouw kennis en ervaring; Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals meer dan 25 vakantiedagen, een laptop en een optie tot een leaseauto;
 • Een breed ontwikkelprogramma waarin je de ruimte krijgt om certificeringen te behalen; De actieve Java Community organiseert bier & pizzasessies waarbij we kennis en plezier combineren! Sogeti staat bekend om de eigen ;
 • Die is voelbaar als je bij ons door de gangen loopt en merkbaar door hoe we met elkaar omgaan. Alleen al het feit dat we onszelf Sogetisten noemen, spreekt wat dat betreft boekdelen.

  Zo kennen onze klanten ons. En zo kennen we elkaar! Durf jij de uitdaging aan? Solliciteer dan nu en vertel ons jouw verhaal!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier