BIM Manager
continu
Dordrecht, NL
2 dagen geleden

BIM Manager

Ben jij een vooruitstrevende BIM Manager met sterke communicatieve vaardigheden? Dan komt deze organisatie graag met je in contact.

Op dit moment is de organisatie op diverse vlakken wel actief met BIM maar bestaat er nog geen specifiek plan van aanpak.

De behoefte naar een echte kartrekker’ op dit vlak is dus zeer actueel. Het verder implementeren van deze methodiek is binnen de functie van BIM Manager het voornaamste.

Zodra de eerste stappen gezet zijn, dien je vanuit jouw rol ook het team verder uit te gaan breiden.

Om voor deze functie in aanmerking te komen, dien je enkele jaren ervaring te hebben op het gebied van het implementeren van de BIM Methodiek.

Een Hbo werk en denk niveau is een vereiste (bij voorkeur Bouwkunde). Als persoon ben je gemakkelijk in de communicatie en past een rol waarbij je collega’s enthousiasmeert goed in jouw karakter.

Ervaring met Revit en modelleren is een voordeel maar geen must, binnen de functie is het modelleren namelijk geen onderdeel van het takenpakket.

Continu is een technisch intermediair in de bouwkunde en bemiddelt in vaste banen. Deze vacature betreft een vacature waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken.

Voorwaarden

 • Marktconform salaris
 • Bij de functie zit een lease auto en mobiele telefoon
 • Onze opdrachtgever valt binnen de BOUW CAO (UTA). Hierdoor heb jij recht op 24 vakantiedagen en 15 adv dagen
 • Onze opdrachtgever is een uitvoerend bouwbedrijf met diverse projecten (renovatie / nieuwbouw en woningbouw / utiliteitsbouw).

  De organisatie kent een open structuur en een innovatief team. BIM staat op veel vlakken nog in de kinderschoenen maar de wil is absoluut aanwezig.

  Het betreft een middelgroot bouwbedrijf met diverse zusterondernemingen in het gehele land.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier