Bbl constructiewerker
Abiant
Groningen
8 uur geleden

Over de functie

Heb jij een opleiding constructiewerk op niveau 2 gevolgd en wil je een bbl-traject constructiewerk niveau 3 volgen? Dan bieden we je nu deze mogelijkheid!

Een dag in de week ga je naar school en vier dagen per week leer je het vak in de praktijk van je ervaren collega's om uiteindelijk specialist te worden in de metaal.

De werkzaamheden zijn het vervaardigen van werkstukken van staal en vanaf tekening ga je samenstellen, lassen, zagen, boren, slijpen, knippen en ponsen.

Functie-eisen

 • afgeronde opleiding mbo constructiewerk niveau 2
 • technisch inzicht
 • affiniteit met metaal
 • Over het bedrijf

  Je kunt zonder meer rekenen op een prettige, informele werkomgeving waar vol trots gewerkt wordt aan uitdagende projecten in de staalbouw.

  Er is ruimte voor jouw ideeën en oog voor jouw (persoonlijke) ontwikkeling. Naast kwaliteit staat ook veilig, gezond en milieubewust werken hoog in het vaandel.

  Wat wij bieden

  Je wordt ingeschaald op basis van de Cao Metalektro. De salarisrichtlijn is tussen € 9,- en 12,- bruto per uur, afhankelijk van je leeftijd en vooropleiding.

  Ben je enthousiast geworden van deze vacature bbl-constructiewerker?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier