Werkvoorbereider die zich verder wil ontwikkelen!
Centerpoint
Rosmalen, NL
4 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Jijbent een flexibele en innovatieve professional met daadkracht die dit weet inte zetten bij het realiseren van woningbouw- en / of complexe utilitaireprojecten.

Als werkvoorbereider lever je een positieve bijdrage aan deambitieuze doelstellingen en met je creativiteit en technische kennis ookmeerwaarde voor de opdrachtgever.

Functieeisen

We zijn op zoek naar een kandidaat die HBO bouwkundeheeft met enkele jaren ervaring als werkvoorbereider. Je bent eenwerkvoorbereider met de volgende kenmerken : je bent oprecht, gedreven engrensverleggend.

Je bent een uitstekende communicator en een persoon diemoeiteloos schakelt tussen de betrokken partijen. Je hebt oog voor detail endurft de zwakke plekken te analyseren en actiepunten te concretiseren.

Je hebtondernemerschap in je bloed zitten en bent resultaat- en klantgericht. Je houdtjezelf scherp en je bent in het bezit van een gezonde dosis zelfreflectie.

Opleidingsniveau : MBO

Bedrijfsomschrijving

Deopdrachtgever vraagt wel wat van aankomende collega's. Focus,aanpassingsvermogen en beweging. Met elkaar de juiste keuzes maken,toekomstbestendig en klantgericht inspelen op de veranderende wereld om onsheen.

De directie zet de koers uit, maar het verschil maken de mensen juist inde andere functiegebieden. Ze willen uitblinken in wat ze doen.

Daar hebben zedus uitblinkers voor nodig. Zo simpel is het.

Arbeidsvoorwaarden

Wat je overal binnen de organisatie proeft, is de ambitie enbevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willenneerzetten.

Mensen die elkaar vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullenmaar ook inspireren om out-of-the-box te denken. De saamhorigheid is groot,binnen en buiten het werk.

Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd,personeelsverenigingen zijn erg actief, partners en gezin worden niet vergeten.

De opdrachtgever geeft je de ruimte om naast het werk ook maatschappelijk bezigte zijn. Bovendien geven zij je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulpvan opleidingen, workshops en coachingstrajecten.

Het betreft een vaste functie!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier