Project management platform
UniPartners
Delft
5 dagen geleden

Bedrijfsinformatie

Als een van de meest toonaangevende energiebedrijven ter wereld speelt Shell een sleutelrol in de energievoorziening. Shell Pernis is de grootste raffinaderij van Europa en één van de grootste raffinaderijen ter wereld.

Projectomschrijving

Op dit moment worden projecten bij Shell Pernis uitgevoerd en gesorteerd in drie verschillende databases. De databases gaan over de financiële info, de tijdlijn en details van het project.

Deze databases communiceren niet goed met elkaar wat voor problemen zorgt met de planning. Een goede planning zorgt er voor dat een site zo kort mogelijk non-actief is.

Het voornaamste doel van de Junior Consultant is een reporting solution in PowerBI bouwen die de status van projecten, hun tijdlijn en andere nodige info vermeld.

Dit nieuwe platform zal de drie databases elegant verbinden en geeft waarschuwingen wanneer er mogelijke conflicten met andere projecten optreden.

Student TU Delft

16 uur per week beschikbaar

Affiniteit met Excel

Wat biedt UniPartners jou?

UniPartners biedt je een flexibele, uitdagende en zelfstandige baan waarbij je de kennis van je studie kunt toepassen in een bedrijf.

Zo kun je impact maken terwijl je ervaring opdoet in het bedrijfsleven. Een bestuurder van UniPartners begeleidt je als projectmanager en houdt contact met het bedrijf om het project goed te laten verlopen.

Solliciteer direct met CV en eventueel korte motivatie.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier