Production Engineer – (Opto)Mechatronica
NTS-Group
Eindhoven, NL
17 uur geleden

Waarom zoeken we jou

Heb je minimaal 3 jaar ervaring met maakbaarheid en assembleerbaarheid van producten? Heb je een Mbo / Hbo-diploma fijnmechanica (LIS) of mechatronica?

Ben je een technische vakman die verbeteringen initieert en implementeert in het design en assemblageproces? Dan komen we graag met je in contact.

Wat ga je doen

Voor Locatie Eindhoven waar m.n. (opto-)mechatronische worden ontwikkeld en geassembleerd zijn wij op zoek naar een Production Engineer, een vakman met passie voor techniek.

Jij zorgt ervoor dat de producten zowel proto als een kleine serie op een goede manier geproduceerd word. Je bouwt alle kennis op van het product zodat de functionaliteit, de maakbaarheid en de assembleerbaarheid van het product inzichtelijk zijn.

Daartoe ben je in de ontwikkelingsfase van het product nauw betrokken bij het project. Je houdt je bezig met troubleshooting tijdens de serie productie en het continue verbeteren van de processen.

 • Binnen klantspecificaties borgen van een betrouwbaar productieproces om een kwalitatief goed product op een zo efficiënt mogelijke manier te realiseren, alsmede het continu optimaliseren van efficiëntie, stabiliteit en kwaliteit van het productieproces.
 • In latere fasen breng je de kennis in kaart als het gaat om door te voeren wijzigingen in de Technische Product Documentation (TPD) en eventuele kwaliteitsissues.
 • Tevens richt je het assemblageproces in, denk hierbij aan werkplekinrichting, goederenstroom en ERP-inrichting zoals Bill of Material (BOM)-structuur en routings.

 • Je initieert en implementeert verbeteringen met betrekking tot het design en / of het assemblage-proces met als doel zowel efficiency- alsmede kwaliteitsverbeteringen te realiseren.
 • Je bent de spin in het web tussen de klant, collega's en toeleveranciers op alles wat met de techniek te maken heeft voor jouw portfolio.
 • Je bepaalt je welke specifieke testmiddelen er nodig zijn voor product-validatie en schrijf je wijzigingsvoorstellen ter verbetering van de maakbaarheid van het product.
 • Wat neem je mee

 • Mbo / Hbo opleiding in technische richting (Fijnmechanica (Lis) / Mechatronica
 • Minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie op het gebied van Fijnmechanica / Mechatronica.
 • Ruime kennis van assemblage- en maakprocessen.
 • Kennis van kwaliteitsborging, FMEA, 8D-methode en MRP.
 • Je kunt jouw standpunten helder en overtuigend neerzetten.
 • Je kunt een netwerk opbouwen en je weet de juiste mensen te benaderen.
 • Tevens ben je analytisch sterk, proactief, klantbewust en resultaatgericht.
 • Wat bieden wij

  NTS biedt de mogelijkheid om te werken binnen een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidinggevende positie in de markt en een zeer aansprekende projectenportefeuille.

  Onze organisatie wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we bedenken en doen.

  Uiteraard verwachten we dit ook van onze nieuwe collega.

  Onze divisie Development & Engineering (D&E) is verantwoordelijk voor de (co-)ontwikkeling van geïndustrialiseerde mechatronische en (opto-)mechatronische systemen.

  Voor deze multidisciplinaire projecten is een sterke samenwerking vereist binnen de divisie D&E en tussen de betrokken projectleden binnen de andere NTS bedrijven.

  Dit resulteert in een open en interactieve werkomgeving waarin medewerkers niet gebonden zijn aan hun eigen vakgebied maar juist worden aangemoedigd om zich te verbreden.

  Deze manier van werken stelt D&E in staat om een unieke balans te vinden tussen complexiteit en projectduur welke gewenst is in verschillende sectoren, zoals de analytische industrie, halfgeleiderindustrie, medisch industrie en digital printing.

  Wat kun je verwachten

  Wij zorgen dat je je snel thuis voelt in ons team. Door je te koppelen aan één van onze ervaren collega’s leer je ons bedrijf en je andere collega’s snel kennen.

  Je neemt de tijd om met je leidinggevende de verwachtingen door te spreken voor je nieuwe rol. Wat je doet, doe je natuurlijk goed.

  Het waarom en voor wie je het doet vinden we net zo belangrijk. Wij beantwoorden graag al je vragen hierover. We starten met een jaarcontract, dit kan omgezet worden na verloop van tijd bij gebleken geschiktheid naar een vaste baan.

  Heb je interesse in deze vacature? Bij interesse ontvangen wij graag je CV voorzien van motivatie via onze website.

  Voor aanvullende informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Pepijn Holla, Recruiter +31 (0)6 11422490

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier