Software Consultant Zorg-ICT
ChipSoft
Antwerpen, NL
5 dagen geleden

Pagina-inhoud

Software Consultant Zorg-ICT

Locatie : Antwerpen (BE)

Niveau : Professionele bachelor

Dienstverband : 40 uur per week

In een sector waarin de ontwikkelingen op het vlak van zorg-ICT in stroomversnelling zitten, biedt ChipSoft een ultramodern en ziekenhuisbreed geïntegreerd elektronisch patiëntendossier.

Dankzij ons groeiende marktaandeel in België is ChipSoft op zoek naar nieuwe collega’s.

Herinner mij Solliciteer nu Terug

Jouw job

Als Software Consultant (Zorg-ICT) bij ChipSoft heb je een veelzijdige functie. Je vormt de schakel tussen ziekenhuizen en onze Research & Development-afdeling.

Je analyseert de behoeften van de klant en vertaalt deze naar onze ontwikkelaars. Bovendien bied je support aan onze huidige klanten en ben je verantwoordelijk voor de implementatie van HiX, onze ICT-totaaloplossing.

Je verzorgt training en opleiding om de zorgprofessionals bekend te maken met onze software. Via interne presentaties en kennissessies informeren jij en je collega’s elkaar over de nieuwste toepassingen.

Jouw werkweek

Tijdens implementatietrajecten werk je op vaste weekdagen in het ziekenhuis. Je doorloopt gezamenlijk met de zorgverleners de inrichting van HiX om hen kennis te laten maken met onze software.

Na de livegang van ons systeem blijf je in contact met het ziekenhuis voor het verlenen van support bij software-issues.

In sommige gevallen kun je direct zelf een aanpassing maken binnen de software, maar soms moet je eerst een use case schrijven of de aanpassing verwerken binnen een testcase.

Hierbij werk je nauw samen met de ziekenhuizen en de ontwikkelaars om tot een goed eindresultaat te komen. Je overlegt regelmatig met je collega-consultants en de ontwikkelaars om nieuwe functionaliteiten te bedenken en verder uit te werken in een duurzame oplossing.

Op andere dagen bereid je een cursus voor die je binnenkort aan medewerkers van een ziekenhuis geeft.

Jouw team

Samen met de consultants vorm je een hecht team. Doordat het team bestaat uit mensen met diverse achtergronden, vullen jullie elkaar perfect aan.

Zo zijn er onder andere consultants met een achtergrond in Geneeskunde, Toegepaste Informatica, Biomedische wetenschappen, Verpleegkunde en Farmacie.

Ook na de werkuren weten onze consultants elkaar goed te vinden, bijvoorbeeld tijdens een sportieve activiteit.

Wat bied jij?

 • Minimaal een bachelordiploma
 • Affiniteit met of werkervaring in de gezondheidszorg en / of ICT
 • De nodige zelfstandigheid in het uitvoeren van je taken
 • Het vermogen productief te overleggen met diverse niveaus en disciplines binnen een groter project
 • Analytisch denkvermogen en opmerkzaamheid
 • Een goede kennis van het Nederlands
 • Wat bieden wij?

  Om het werken bij ChipSoft nóg aangenamer te maken, bieden wij :

 • Een competitief salarispakket aangevuld met extralegale voordelen (waaronder maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en groepsverzekering)
 • 20 wettelijke verlofdagen aangevuld met 12 ADV-dagen
 • Uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden
 • Veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden
 • Een informele werksfeer met sociale activiteiten na werktijd
 • Een modern kantoor met goede bereikbaarheid (nabij station Antwerpen-Berchem)
 • Je komt terecht in een sterk groeiend bedrijf
 • Het aannemen van nieuwe medewerkers loopt door en je kunt gewoon solliciteren. Uiteraard hanteren we hierbij de RIVM richtlijnen en is onze sollicitatieprocedure aangepast.

  Impact maken in de zorg door zorginstellingen te ondersteunen met slimme ICT is dagelijkse kost bij ChipSoft. Juist nu maar ook na de coronacrisis!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier