Lector IT-security
NHL Stenden Hogeschool
Leeuwarden, Friesland, NL
1 dag geleden
source : Monsterboard

Meer gaan betekenen, meer impact hebben en de directe zichtbaarheid van de effecten in het werkveld. Op hoog niveau kennis vergaren én delen met de nieuwe generatie IT-security specialisten.

Hen klaarstomen voor de toekomst, het lectoraat IT-security op de kaart zetten en de schakel tussen onderzoek, onderwijs en het werkveld zijn.

Dat is wat je vorig jaar als IT-security expert ambieerde. Het is nu zomer, je geniet nog even van je vakantie en blikt met voldoening terug op het afgelopen jaar.

Wat een stevige bijdrage heb je met jouw kenniskring nu al weten te realiseren aan de onderwijsontwikkeling en aan het werkveld.

Ondertussen denk je al vooruit, er borrelen nieuwe plannen op, wat heerlijk dat je ongeremd zelf vorm mag geven aan de ontwikkeling en positionering van het lectoraat.

Geweldig dat je jouw eigen ambities waar kunt maken evenals de ambities van NHL Stenden Hogeschool. Zie je het al helemaal voor je?

Dan zou jij zomaar eens onze Lector IT-security kunnen zijn. Over NHL Stenden Hogeschool NHL Stenden Hogeschool is een internationale multi-campus hogeschool met acht locaties in Noord-Nederland en vier locaties verdeeld over het Midden-Oosten, Afrika en Azië.

De locaties verschillen in context, onderwijsaanbod en aantal studenten. Onze hogeschool kan bogen op een rijke geschiedenis van ruim 170 jaar en kent sinds 1 september 2018 haar huidige vorm door een fusie van hogescholen NHL en Stenden.

De hogeschool verzorgt met ruim medewerkers onderwijs voor zo’n studenten en biedt associate degrees , bachelor - en masteropleidingen in voltijd, deeltijd of duale (werk / leer)vorm.

De opleidingen zijn georganiseerd in 14 academies waarbinnen de verbinding tussen onderwijs, onderzoek en het bedrijfsleven wordt vormgeven door onderzoekseenheden.

Het onderzoek richt zich op drie maatschappelijke vraagstukken : (a) de leefbaarheid en toekomst van regio’s (Vital Regions), (b) de snelle en duurzame ontwikkelingen van productie en ondernemerschap (Smart Sustainable Industries) en (c) de groei en uitdagingen van de dienstensector (Service Economy).

Belangrijk uitgangspunt is dat het onderzoek aan NHL Stenden past bij ons onderwijs en dat de onderwerpen die wij onderzoeken nauw aansluiten bij de onderwerpen die binnen onze opleidingen aan de orde komen.

Zo waarborgen we de bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling van studenten en aan de maatschappelijke vooruitgang van de regio’s waarin NHL Stenden actief is.

Tezamen creëert het een interessante onderwijsomgeving voor onze studenten en een uitdagende werkomgeving voor onze medewerkers, bovendien zijn we van directe meerwaarde voor de beroepspraktijk.

Wie zoeken wij? Onze Lector IT-security : Krijgt de kans om een stempel te drukken op zijn / haar vakgebied; je bent ondernemend, bepaalt je eigen koers en gaat buiten de gebaande paden.

Heeft een onbedwingbare nieuwsgierigheid, is constant bezig met vernieuwen en verbeteren waardoor er een forse impuls wordt gegeven aan kennisontwikkeling.

Geeft op inspirerende wijze sturing aan de ontwikkeling en positionering van het nieuwe lectoraat en de ontwikkeling van toegepaste / praktijkgerichte projecten.

Is een bruggenbouwer; je weet zowel nationaal als internationaal verbindingen te leggen en deze te onderhouden. We zijn natuurlijk vooral op zoek naar een Lector IT-security die qua karakter en motivatie perfect bij ons past.

 • Daarnaast is onze ideale kandidaat naar alle waarschijnlijkheid : Gepromoveerd in een relevant vakgebied. Een visionair;
 • je hebt een duidelijke visie op IT-security en weet dit te vertalen naar het onderwijs. Kennisleider op het gebied van ICT-systemen, blijkend uit recente publicaties over technische beveiligingsbedreigingen, de risico’s hiervan en de repressieve en preventieve beveiligingstechnieken om deze te beheersen.

  Contactueel sterk; je brengt een relevant, internationaal netwerk in de academische wereld met je mee en weet als kartrekker van het lectoraat mensen mee te nemen en te inspireren.

  In het bezit van praktische ervaring met diverse besturingssystemen en geavanceerde cybersecurity technologieën, malware-analyses, penetratietesten en digitale forensische tools.

  Herken jij jezelf in bovengenoemde punten? Dan zou jij zomaar eens onze nieuwe Lector IT-security kunnen zijn. Met wie en voor wie werk je?

  De initiële onderzoekfocus van het lectoraat wordt in samenspraak bepaald met het lectoraat Maritieme Innovatieve Technieken van Maritiem Instituut Willem Barentsz en zal liggen op maritieme cyberfysieke systemen en hun IT-security aspecten.

  Je gaat aan de slag binnen de onderzoekseenheid van de Academie ICT & Creative Technologies. Deze onderzoekseenheid kent reeds een krachtig activiteitencluster op het vlak van Serious Gaming, opgebouwd uit het lectoraat Serious Gaming, de master Serious Gaming en een Simulation and Game-based Learning Lab.

  Aan jou de uitdaging om een vergelijkbaar, elkaar versterkend activiteitencluster te creëren op het gebied van IT-security.

  In deze functie ressorteer je rechtstreeks onder Peter Mulder, directeur van de Academie ICT & Creative Technologies. Ben jij enthousiast geworden en ben je nieuwsgierig naar wat we jou allemaal te bieden hebben?

  Lees hieronder dan snel nog even verder over deze unieke functie. Wat ga je doen? Vanuit jouw vooraanstaande positie in het internationale vakgebied van IT-security, ga je op pad om het lectoraat binnen NHL Stenden Hogeschool - in samenspraak met het werkveld en het onderwijs - op de kaart te zetten.

  Je werkt vanuit een duidelijke visie op de toekomstige ontwikkelingen in het vakgebied en vertaalt deze, in nauwe samenspraak met andere hogeschoollectoren, naar een onderzoeksagenda met nationale en internationale impact.

  Je neemt jouw verantwoordelijkheid voor het opstellen van strategische korte en lange termijndoelstellingen van het lectoraat, maar ook voor het aansturen en uitvoeren van innovatief en multidisciplinair onderzoek.

  Als autoriteit op het gebied van IT-security heb je een kartrekkersrol voor het ontwikkelen en verzorgen van onderwijs binnen dit domein.

  Denk aan het (door)ontwikkelen van IT- en cybersecurity onderwijsprogramma’s en het creëren van mogelijkheden voor studenten om een bijdrage te leveren aan de activiteiten van het lectoraat.

  Je draagt bij aan de verdere ontwikkeling van de onderzoekseenheid, de Academie en de ambities van NHL Stenden Hogeschool.

  Dit krijg je van ons Als Lector IT-security heb je alle ruimte, mogelijkheden en vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen.

  Een werkplek met inspirerende collega’s. Wil je in de zomer vier weken met vakantie? Dat kan! Je hebt ruim 50 vakantiedagen bij een volledige betrekking.

  Een goed salaris van maximaal € ,19 bruto per maand bij een volledige betrekking. 8% Vakantiegeld. 8,3% Eindejaarsuitkering.

  Pensioenregeling via het ABP. Reiskostenvergoeding. Mogelijkheid voor betaald ouderschapsverlof. Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij de grensverleggende NHL Stenden Hogeschool?

  Ben jij het boegbeeld dat we zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Lector IT-security. Dit kan via de button, dus het is snel voor elkaar.

  Tijdens de sollicitatieprocedure wordt gebruik gemaakt van DISC. Voor vragen over de functie en / of de procedure kun je contact opnemen met Marloes Peereboom (Consultant Effectus-HR) op telefoonnummer .

  Samenwerking NHL Stenden Hogeschool en Effectus-HR werken bewust en vol vertrouwen samen aan het invullen van deze vacature.

  Dat is de reden dat Effectus-HR exclusiviteit voor deze vacature heeft gekregen. Gezien hun vervullingsgraad van 93% zijn we ervan overtuigd dat ook voor deze vacature een meer dan geschikte kandidaat wordt gevonden.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet nodig en ook niet gewenst.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier