Servicemonteur GWW
Werkwijzer
Arnhem, Gelderland
40 minuuten geleden
source : nationale vacaturebank

Wil jij werken voor Nederlands grootste dienstverlener in ontstoppen, reinigen, inspecteren, repareren en renoveren van rioleringen?

Dan is dit je kans! Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een Servicemonteur GWW voor onze opdrachtgever Van der Velden Rioleringsbeheer in Arnhem.

Het betreft een vaste, fulltime functie in dagdienst (07 : 30-16 : 30) waarin je wordt opgeleid tot échte specialist.

Als Servicemonteur GWW verricht je de volgende taken :

 • Als Servicemonteur GWW werk je aan het repareren maar ook aan het aanleggen van binnen- en buitenrioleringen;
 • Je zorgt er samen met je collega’s voor dat storingen en problemen aan de binnen- en buitenriolering verholpen worden;
 • Je voert kleine reparaties uit of je inspecteert een verstopping.
 • Als je naar de klant gaat krijg je een beschrijving mee van wat het probleem is. Je bekijkt de situatie ter plaatse en gaat met het materiaal wat je tot je beschikking hebt aan het werk om het probleem te verhelpen.

  We vertrouwen daarbij op jouw kennis en ervaring en zullen je daarbij stimuleren om zelf beslissingen te nemen en de klant tevreden te stellen.

  Natuurlijk kun je altijd overleggen met je leidinggevende hoe je iets aan kunt pakken, maar jij bent uiteindelijk de professional die op een creatieve manier een probleem kan oplossen!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier