Verpleegkundige in omgeving Nijmegen.
Randstad
Nijmegen, NL
1 dag geleden

Werken als Verpleegkundige, er is keuze genoeg maar wat wil jij?

Werken met je hart en aandacht voor de cliënt of patiënt. Dat kan de ene keer een luisterend oor betekenen en een andere keer is een verpleegtechnische handeling nodig.

Psychiatrie, ouderenzorg, ziekenhuizen, gehandicaptenzorg of misschien wel thuiszorg. Allemaal plekken waar je aan de slag kan.

Maar waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

Van alles wat zien, liever op één plek werken of misschien is zekerheid wel heel belangrijk voor jou. Wellicht hecht je veel waarde aan de balans tussen werk en privé en heeft jouw privé situatie baat bij de ene week minder en de andere week meer werken.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Bij randstad zoeken we constant naar de juiste match tussen jou en een leuke werkplek!

Waar je op kunt rekenen :

 • Tijd. Jij bepaalt wanneer je wilt werken en of dat liever vast of flexibel is.
 • Begeleiding. Onze jobcoach staat voor je klaar.
 • Geld. Geef aan hoeveel je wilt werken en je ontvang een salaris conform het CAO en ervaringsjaren.
 • Afwisseling of vastigheid. Zie je liever van alles wat of werk je graag op één plek?
 • Werken via randstad of direct voor een organisatie, dat kies jij.
 • Kom je koffie bij ons drinken? Dan bespreken we de mogelijkheden.

  Wij hebben diverse Verpleegkundige vacatures in de omgeving van Nijmegen, ’s Hertogenbosch, Tilburg, Eindhoven en Venlo.

  LET OP : Om in aanmerking te komen dien je wel in het bezit te zijn van een diploma als Verpleegkundige.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier