Monteur Melkrobots
AB Midden Nederland
Cothen, NL
9 dagen geleden

De oorsprong van AB Midden Nederland ligt in de agrarische sector. Onze vakbekwame mensen werken voor diverse tuinbouw- veehouderij en fruitbedrijven.

Zo zoeken wij o.a. regelmatig melkers, fruitplukkers en teeltmedewerkers. Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen.

Werken via AB Midden Nederland betekent werken via een betrokken bemiddelaar die saamhorigheid, persoonlijk werken en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

Als Monteur Melkrobots ben je verantwoordelijk voor het installeren, repareren en onderhouden van Fullwood melkrobots en de daarbij behorende automatisering.

Je gaat aan de slag bij een bedrijf bestaande uit 12 man en gevestgid in Cothen. Zij installeren nieuwe en uitdagende producten binnen de agrarische sector, met name in de melkveehouderij.

Je draait mee in het team en om de gevraagde service te kunnn waarborgen werk je roulerend ook in de weekenden en buiten kantooruren.

Herken jij je in de volgende functie-eisen?

 • MBO denk en werkniveau
 • Affiniteit met de agrarische sector
 • Een no nonsense mentaliteit
 • Ervaring in een vergelijkbare functie is een pre maar niet noodzakelijk
 • Wij bieden afwisselend werk, met goede arbeidsvoorwaarden. Wij starten met een tijdelijk contract. Bij gebleken geschiktheid en bij wederzijdse tevredenheid is er mogelijk uitzicht op een vast dienstverband.

  Enthousiast geworden over de vacature? Wacht dan niet langer, klik op de button Solliciteer en maak gebruik van ons korte sollicitatieformulier!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier