Traineeship Finance & IT
Profource
Harderwijk, NL
5 dagen geleden

Let op! Er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar voor dit Traineeship met startdatum 1 januari 2022.

Wees je ervan bewust dat ons Traineeship niet voor iedereen is weggelegd. Staat jouw ambitie op nummer één? Wil je echt impact maken bij onze klanten?

En ben je een echte doorzetter? Dan zou dit wel eens een uitstekende match kunnen zijn. Wij zijn namelijk op zoek naar een echte doener en fantastische consultant, die graag zijn eigen toekomst wil bepalen.

In jouw woordenboek komt het woord probleem niet voor. Jij denkt altijd in oplossingen en gaat er het liefst vandaag nog mee aan de slag.

Daarnaast ben je kritisch en zoek je constant naar verbetering. Zowel in de bedrijfsprocessen bij de klant, als in jouw alledaagse werkzaamheden.

Want resultaten zijn er om te behalen en klanten zijn er om te verrassen.

Naast dat jij een ongetemd talent bent, ben je ook een echte teamplayer en scoor je het liefst samen. Jij ziet brainstormen en kennis delen met anderen als een echte win-win situatie.

Je gebruikt dit om nog meer ervaring op te doen om zo een nóg betere consultant te worden.

Ons Traineeship programma

Je start in een traject van vier maanden waarbij je de wereld van het ERP-systeem Oracle, Finance & IT gaat ontdekken. In de praktijk, op ons kantoor in Rotterdam en middels diverse trainingen.

Ook ga je in het Traineeship aan de slag met jouw consultancy skills. Als consultant ben je namelijk nieuwsgierig en leergierig.

Je stelt de vraag achter de vraag en staat nooit stil. Heb je ervaring opgedaan met het één? Dan ben jij alweer op zoek om wat nieuws te leren.

Loop je ergens tegen aan in je werk? Dan bespreek je dat en kom je met een passende en creatieve oplossing.

Naast learning on the job, heb je een opleidingstraject en krijg je de mogelijkheid jezelf te certificeren in Oracle Cloud, HCM Cloud, Finance, Procurement.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast krijg je een Teammanager en een ervaren consultant als buddy, die al jouw vragen direct kunnen beantwoorden.

Centraal staan jouw interesses en waar jij je graag in verder wil ontwikkelen.

De volgende stap? Als consultant aan de slag bij onze klanten! Vervolgens bespreek je samen met jouw teammanager in welke richting jij je wil gaan specialiseren.

Hier wachten jou dan ook interessante functies als Controller, Business Consultant of Oracle implementatie Consultant.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier