Medewerker Secretariaat Zorgadministratie en Ondersteuning Primair Proces (ZAOPP)
Partners voorJeugd
Amsterdam, Nederland
6 uur geleden

Medewerker Secretariaat Zorgadministratie en Ondersteuning Primair Proces (ZAOPP)

De Bedrijfsondersteuning van de Partners voor Jeugd (PvJ) is integraal en landelijk verantwoordelijk voor de bedrijfsondersteuningsdiensten en de daarbij behorende ondersteunende (beleids)processen.

De Bedrijfsondersteuning speelt proactief, integraal en efficiënt in op wat er vanuit het Primair proces wordt gevraagd.

Het Primair Proces binnen Partners voor Jeugd bestaat uit de GI’s DJGB en WSS JB&JR Primair Proces en de pleegzorgaanbieder WSGV.

De GI’s richten zich op het beschermen van en hulp bieden aan jeugdigen die in de knel zitten en waarvoor een kinderbeschermingsmaatregel nodig is of dreigt nodig te zijn.

Waarbij ook sprake kan zijn van het samengaan van twee grote risico’s : een beperking (bij het kind zelf of bij de ouder van het kind) én ernstige opvoed- en opgroeiproblemen.

De WSGV biedt gespecialiseerde pleegzorg aan jeugdigen tot 23 jaar met een (verstandelijke en / of fysieke) beperking en / of met ouders met een (verstandelijke) beperking een vervangende gezinssituatie in de vorm van een pleeggezin als blijkt dat jeugdigen niet meer thuis bij ouders kunnen wonen.

De afdeling ZAOPP

ZAOPP is een onderdeel van de Bedrijfsondersteuning en beheert de cliëntdossiers in de zorgadministratie en het Vecozo-berichtenverkeer.

Vanuit het beheer biedt ZAOPP administratieve en secretariële ondersteuning aan het Primair Proces en factureert en verantwoordt de dienstverlening van het Primair Proces aan gemeenten.

Daarnaast adviseert ZAOPP het Primair over Gesloten Jeugdhulp en bij de aanvraag van WLZ indicaties. Jouw team bestaat uit een teamleider, een senior medewerker en meerdere teamleden.

Jouw takenpakket

Als medewerker Secretariaat bied je administratieve en secretariële ondersteuning aan werkers en managers van het Primair Proces.

Hierbij draag je bij aan het continue verbeteren van de administratieve en secretariële ondersteuning en lever je een bijdrage aan de kwaliteit en continuïteit van de dienstverlening van het team.

Beleidsuitvoering

 • Levert een bijdrage aan de signalering van ontwikkelingen en knelpunten met betrekking tot de uitvoering van werkprocessen in het algemeen en in het bijzonder ten aanzien van de administratieve en secretariële ondersteuning aan het Primaire Proces, denkt mee over en levert een bijdrage aan procesverbeteringen;
 • Levert een bijdrage aan de signalering van vragen van interne en externe ketenpartners en denkt mee hoe deze om te zetten naar oplossingen voor procesverbeteringen.
 • Administratieve en secretariële ondersteuning aan de jeugdzorgwerker

 • Voert, rondom digitale cliëntdossiers, alle secretariële werkzaamheden, binnen afgesproken prestatie indicatoren, uit;
 • Bent aanspreekpunt voor alle vragen en verzoeken die betrekking hebben op de secretariële ondersteuning en staat interne en externe ketenpartners te woord met betrekking tot de werkgebieden van de ZAOPP;
 • Signaleert ontwikkelingen en knelpunten met betrekking tot de uitvoering van werkprocessen en denkt mee over verbeteringen;
 • Onderhoudt voor de functie relevante in- en externe contacten.
 • Wat vragen wij van jou

 • MBO 4 werk- en denkniveau;
 • Kennis van de relevante wet- en regelgeving met in het bijzonder kennis van de Jeugdwet en de Jeugdzorg;
 • Kennis van administratieve en secretariële processen en van geautomatiseerde gegevensverwerking;
 • Gevorderde kennis van MS-Office applicaties MS-Word, MS-Outlook, MS-Powerpoint en MS-Excel;
 • Kennis van procesmatig werken en het methodisch continue verbeteren van processen waaronder Lean Six Sigma.
 • Bent integer, kan goed omgaan met vertrouwelijke informatie en kan goed samenwerken in teamverband;
 • Werkt planmatig en resultaatgericht, bent flexibel en tegelijk vasthoudend en doortastend.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier