Senior Assistent Accountant RA
BDO Nederland
Amstelveen
6 dagen geleden

Jouw uitdaging

Je beschikt over een aantal jaren werkervaring en bent toe aan een volgende stap in jouw carrière, waarbij je eigen verantwoordelijkheid hebt en je ambities waar kunt maken.

Naast de planning, uitvoering en afronding van controleopdrachten weet jij een toegevoegde waarde te bieden binnen het team.

Niet alleen op vaktechnisch gebied, maar ook met het coachen van de (junior) assistent accountants in hun dagelijkse werk.

Naast de vakinhoudelijke verdieping wordt je door je leidinggevende gecoacht in je persoonlijke ontwikkeling.

Een greep uit je dagelijkse werkzaamheden

 • Je voert gecompliceerde controlewerkzaamheden uit.
 • Je toetst de administratieve organisatie van de klant en beoordeelt de opzet daarvan in overleg met de (junior) manager.
 • Je denkt mee over de organisatie van de onderneming van de klant.
 • Je onderhoudt en coördineert de contacten met de klant onder het directieniveau.
 • De werkomgeving

  BDO biedt een professionele werkomgeving, waarin je kennis en vaardigheden verder ontwikkeld worden. Je maakt deel uit van een team van150collega’s binnen de Audit & Assurancepraktijk van de vestiging Amstelveen.

  Je hoofdstandplaats isAmstelveen , maar uiteraard kun je ook werken op de andere vestigingen. Onze klantenportefeuille bestaat voornamelijk uit enerzijds het familiebedrijf en anderzijds corporate cliënts, publieke organisaties, beursfondsen en internationaal opererende ondernemingen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier