BBL leerling Systeemintegratie & Techniek
Heijmans
Rosmalen, North Brabant ,NL
2 dagen geleden

Geplaatst 24 september 2020 Carrièreniveau Student Functiegroep(en) Leerplaats Uren 32-40 uur Regio Landelijk Locatie Landelijk

Wat ga je doen?

Met onze expertise op het gebied van Systeemintegratie & Techniek (SI&T) kunnen we systemen en technische automatisering (zowel de elektrotechnische als de werktuigbouwkundige) voor infrastructurele werken ontwerpen, realiseren en in stand houden.

Denk bijvoorbeeld aan Verkeers- en Tunneltechnische Installaties inclusief systemen op het gebied van besturing, bediening en bewaking.

Tevens calculeren, ontwerpen, realiseren en onderhouden we technische systemen voor bruggen, sluizen en dynamisch verkeersmanagement.

Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

Ben je benieuwd hoe dit er in de praktijk uitziet? Onze collega’s Chantal en Jeffrey nemen je mee in de wereld van SI&T in dit filmpje.

Als leerling bij Systeemintegratie & Techniek verricht je samen met ons installatiewerkzaamheden aan verkeersmanagementinstallaties, zoals matrixborden en parkeerverwijssystemen.

Met deze ervaringen en een diploma op zak na het afronden van je opleiding kan je zelf aan de slag als (eerste) monteur in de elektrotechniek.

Wij bieden je technische uitdagingen op de meest gave projecten. Systeemintegratie & Techniek werkt landelijk en we zijn daarvoor op zoek naar gemotiveerde BBL leerlingen verspreid door het hele land.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier