Productiemewerker plus
Aviko BV
Steenderen
1 dag geleden

Productiemewerker plus

 • Steenderen
 • € 11,16 - 15,68 per uur
 • 40 uur, 5 dagen per week
 • LBO, MAVO, VMBO
 • Aviko BV
 • Starten in de productie en opgeleid worden tot lijnoperator. Daar zit toekomst in! Ga fulltime aan de slag én verdien tot wel €15,68 per uur! BAM! Lekker hoor.

  Solliciteer snel als productiemedewerker plus bij Aviko in Steenderen.

  wat bieden wij jou

  Geld natuurlijk! Je start met €11,16 per uur!

  Een toffe opleiding tot lijnoperator

  Een ploegentoeslag van 29,5%! Wow!

  Een baan voor langere tijd en groei!

  Fulltime werk in een 5-ploegendienst!

  wie ben jij

  De productiemedewerker plus die bij Aviko past, is langere tijd beschikbaar om het vak als lijnoperator uit te oefenen. Verder ben je ook :

 • Per direct beschikbaar
 • Heb je al enige ervaring in de productie of in een magazijn
 • En spreek en begrijp je goed Nederlands vanwege instructies en veiligheid.
 • wat ga je doen

  Jij, als productiemedewerker plus, begint in de productie, maar langzamerhand ga je aan een (of meerdere) verpakkingslijnen staan.

  Je gaat er o.a. op letten dat het friet goed in de zak valt en de zak goed in de doos valt. Ook ga je leren om de productielijnen in te stellen.

  Hoeveel gram friet er in één zak moet, op hoeveel graden de sealnaadjes van de verpakking dichtgesealed moeten worden etc.

  Want ja, als een sealnaad te koud is, kan de zak niet dicht maar als hij te warm is, dan krijg je de zak weer niet open.

  Heel belangrijk dat je hier een goede balans in leert te vinden dus. Steekproefgewijs check je de regelmatig de zakken. Ook zorg je ervoor dat er op tijd inpakmaterialen klaarstaan en verwissel je deze ook als dat nodig is.

  En je leert hoe je storingen kan verhelpen en voorkomen. Je werkt in een 5-ploegendienst. De werktijden zijn van 07 : 00 - 15 : 00 / 15 : 00 - 23 : 00 / 23 : 00 -7 : 00 uur.

  waar ga je werken

  Aviko. Genoeg gezegd toch? Ik durf te wedden dat jij ook weleens een of ander aardappelproduct van Aviko hebt geproefd. Ookal zijn de productielijnen bij Aviko vrij lang, houden ze de lijntjes met elkaar graag kort.

  Je collega’s zijn je maatjes en helpen je waar nodig. Als productiemedewerker plus werk je in een immens grote vriezer gevuld met diepvriespatat.

  Maar desondanks zul je met open armen ontvangen worden in een warm team.

  8+ Baanraders!

  Deze klant scoort een 8+ op tevredenheid! Niet beoordeeld door ons, maar door de Tempo-Teamers die er op dit moment werken.

  Een echte aanrader dus.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier