Chauffeur bulkwagen
24/7 Chauffeursdiensten
Vogelwaarde, NL
4 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Als Springer maak je deel uit van een zeer hecht team van 3 chauffeurs. Afwisselend rij je op maximaal twee verschillende bulkwagens om veevoer of kunstmest te laden bij de productielocatie en dit naar de veehouder te leveren.

Een zeer verantwoordelijke baan, want jij zorgt ervoor dat de voedersilo's gevuld blijven zodat de veehouder zijn vee kan voeren.

Het is aan jou als specialist om ervoor te zorgen dat de veehouders het juiste soort veevoer geleverd krijgen.

Hiervoor heb je natuurlijk zeer goed onderhouden materieel nodig. Daarom rij jij altijd met moderne wagens en trailers die uit meerdere compartimenten bestaan.

Hierdoor ben je in staat om verschillende producten aan diverse klanten te leveren. Lekker afwisselend werk dus en je komt nog eens ergens!

Je maakt onderdeel uit van een team van chauffeurs. Jij vervult hierin de rol van Springer en rijdt afwisselend op twee bulkwagens.

Je kan flexibel worden ingepland. Zodat je het kan combineren met bijvoorbeeld een studie of een andere baan. Wij zijn op zoek naar Springers die minimaal 4 dagen per week kunnen werken.

Op dit moment zoeken wij vooral Springers voor de vrijdag, zaterdag, maandag en dinsdag.

Het is ook mogelijk om in een roulatiesysteem te werken. Je werkt dan de eerste week van maandag tot en met donderdag, de week daarna van woensdag tot en met zaterdag en de laatste week op maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag.

Andere diensten en dagen zijn bespreekbaar. Bij voorkeur heb je geen bezwaren tegen overnachten dus je hebt altijd je spulletjes bij.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een salaris conform het CAO beroepsgoederenvervoer salarisschaal max D6 15,36
 • Met elk gewerkt uur spaar je voor punten welke je in kunt wisselen voor werkkleding
 • Korting op je zorgverzekering en diverse schadeverzekering
 • Een baan waarbij je elke dag lekker bezig bent en veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hebt
 • Vaardigheden

 • Rijbewijs CE + code 95
 • Chauffeurskaart
 • Je voelt je thuis in de agrarische sector
 • Je manoeuvreert je wagen met gemak en zonder problemen over landelijke weggetjes en smalle erven
 • Je vindt het geen probleem om te overnachten
 • Je vindt het geen probleem om op vrijdag, zaterdag of maandag te worden ingepland.
 • Over de werkgever

  24 / 7 Chauffeursdiensten is hét uitzendbureau voor chauffeurs. We zijn gespecialiseerd in de werving, selectie en uitzending van vakkundige vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C(E).

  Ook bieden we opleidingstrajecten aan voor de vrachtwagenchauffeurs van morgen. En we verzorgen ook het verplichte nascholingstraject volgens de richtlijnen van Code 95.

  Via ons kun je aan het werk bij een werkgever die bij jou past. Door ons grote aanbod aan vacatures, heb je meer keuze en kun je kiezen voor een baan én opdrachtgever die ook echt bij je past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier