Bodemcoördinator
Matchd
Gouda, NL
5 dagen geleden

De functie

Ben jij de leidinggevende die de talenten van onze medewerkers weet te benutten? Kan jij ze ook mee nemen in de ontwikkeling die op ons afkomt door de Omgevingswet?

Zie jij jezelf de ODMH vertegenwoordigen op diverse niveaus bij aangesloten gemeenten?

Dan is dit wat voor jou!

Het gaat hier om een functie Clustercoordinator Bodem vooralsnog voor de duur van twee jaar.

Binnen de afdeling Expertise zijn twee teams op het gebied van Bodem & Archeologie met totaal ongeveer 20 medewerkers. De teams hebben veel kennis en kwaliteit in huis en nemen binnen de overheidswereld een vooraanstaande positie in. En daar zijn we trots op!

Bij ons zijn er geen muren tussen teams of afdelingen en het gebruik van elkaars expertise vinden wij vanzelfsprekend.

Het cluster B&A bestaat uit 8 (vaste) medewerkers. Kerntaakvelden van het cluster zijn advisering (ROM, Wet milieubeheer, bouwen), grondstromen, informatiebeheer (BIS / GIS) en archeologie.

De coördinator werkt nauw samen met de teamleider B&A.

De coördinator Bodem & Archeologie vormt samen met de teamleiders en het afdelingshoofd de staf van de afdeling Expertise.

Jouw kwaliteiten

 • Je bent een daadkrachtige en resultaatgerichte leidinggevende maar verliest nooit de menselijke kant uit het oog.
 • Aanpassingsvermogen en klantgericht : Je kunt je goed inleven in de ander en dus weet je goed te anticiperen op een diversiteit aan vragen die bij je neergelegd worden.
 • Je houdt daarbij rekening met verschillende situaties en personen met wie je in contact komt en komt tot creatieve oplossingen.

 • Initiatiefrijk : Je ziet mogelijkheden voor jezelf en de omgevingsdienst en acteert daar ook op door voorstellen te doen ter verbetering.
 • Daarin schroom je niet om zelf een actieve bijdrage te leveren.

  Wat ga je doen?

 • Je geeft leiding aan 8 ondernemende medewerkers met ieder hun eigen deskundigheid. Daarnaast werkt er ook een aantal mensen op inhuurbasis.
 • Je houdt periodiek teamoverleg en voert ook individuele gesprekken. Je bent in een open sfeer vraagbaak of klankbord, coacht hen op het behalen van afgesproken resultaten en stuurt zo nodig bij;
 • Je neemt het team mee in haar nieuwe rol als adviseur. Onze klantgemeenten hebben hierin dienstverleningswensen en het wordt ook gevraagd vanuit de nieuwe Omgevingswet;
 • Realisatie van teamplannen, jaarprogramma’s, projecten en KPI’s zijn een belangrijk onderdeel van je taak. Kwaliteit en budgetten verlies je hierbij niet uit het oog;
 • Je draagt zorg voor een tijdige en juiste aanlevering van gegevens ten behoeve van de P&C cyclus.
 • P.S. Op verzoek van de opdrachtgever wordt deze interim opdracht alleen aangeboden obv een (tijdelijk) loondienstverband.

  Factureren als ZZP'er is niet mogelijk aangezien er gevraagd wordt om de arbeid persoonlijk uit te voeren (geen vervangingsrecht) en er onder leiding en toezicht zal worden gewerkt.

  ZZP'ers dienen daarom tijdelijk (bij ons) op de payroll te komen.

  Functie eisen

 • minimaal afgeronde HBO / WO opleiding
 • kennis van het vakgebied dat je aanstuurt is een pré (Bodem)
 • minstens 2 jaar ervaring met hiërarchisch leidinggeven in een rol als Teamleider of Projectleider
 • Dient 24 uur per week aanwezig te zijn op kantoor. Uren zijn niet vanuit huis in te vullen. Aanwezigheid op donderdag is een pré
 • Minimaal 1 jaar ervaring binnen het werkgebied bijvoorbeeld binnen de overheid
 • Over Matchd

  Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook obv een tijdelijk loondienstverband of met andere detacheerders.

  U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling.

  Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan.

  Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat . Een motivatie is (nog) niet nodig. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier