Steigerbouwer - Groningen
Abiant Techniek
Groningen, NL
5 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Je werkt graag met je handen, in de buitenlucht en je bent fysiek in een goede conditie. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de steigerbouwer die we zoeken.

Als steigerbouwer werk je in teamverband en ben je samen verantwoordelijk voor het op professionele wijze uitvoeren van diverse werkzaamheden.

Je hebt geen moeite met het lezen van tekeningen en schetsen en je weet dit op correcte wijze uit te voeren. Ook is het van belang dat je kwaliteit en veiligheid vooropstelt.

Functie-eisen : Functie-eisen

Functie-eisen

 • geldig VCA-certificaat
 • flexibele instelling en geen 9 tot 5 mentaliteit
 • geen hoogtevrees
 • rijbewijs B en eigen vervoer
 • Bedrijfsomschrijving :

  Over het bedrijf

  Het bedrijf waarvoor je komt te werken is gevestigd in Groningen. Het bedrijf voert kleine en grote projecten uit door heel Nederland voor montage en demontage van alle voorkomende ondersteuning- en steigerconstructies.

  Of het nu gaat om een steiger bij een kerktoren, de nieuwbouw van een kantoorgebouw of het realiseren van een nieuw aquaduct, ieder project staat op zich en krijgt dezelfde aandacht en professionele benadering.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier