Chauf­feur tank­wa­gen
24/7 Chauffeursdiensten
's-hertogensbosch, NL
4 dagen geleden

Werkzaamheden

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf en huisvervoerder van diverse toonaangevende bedrijven in Den Bosch. Hiervoor zijn we op zoek naar een chauffeur tankwagen.

Je lading bestaat uit 8.000 tot 15.000 liter bier welke je volgens route aan meerdere horeca gelegenheden gaat leveren. Afleveren gebeurd door middel van het vullen van tanks à 250-

500 of 1.000 liter. In deze functie is het belangrijk dat je het niet erg vindt om vroeg aan te vangen en je het leuk vindt om in de binnenstad te komen.

Daarnaast ben je bereid om ook met regelmaat op zaterdag en / of zondag te werken. Is dit iets voor jou? Neem dan contact op met ons op via denbosch 247cd.

nl, bel naar 073-6270590 of solliciteer direct middels het sollicitatieformulier hiernaast!

Functie eisen

 • Je bent in het bezit van rijbewijs BC + code 95
 • Je bent in het bezit van een digitale bestuurderskaart
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier