Docent rekenen
Randstad
ROTTERDAM, Zuid Holland, NL
5 dagen geleden
source : Monsterboard

Locatie ROTTERDAM Functieomschrijving Ben jij het liefst elke dag met getallen bezig en schrik je niet van grafieken, tabellen, procenten en breuken?

Misschien zijn we dan wel op zoek naar jou! Zit jij nog tussen opdrachten in of blijf je graag flexibel? Wij zoeken voor een korte periode een docent rekenen voor 4 dagen.

Voor een MBO school in Rotterdam Zuid zijn wij op zoek naar een passende docent. Je geeft digitaal les aan leerlingen niveau 1 aan de entreeopleidingen.

Voor een periode van een maand (vooralsnog) ben jij direct inzetbaar. Je hebt ervaring met digitaal lesgeven en beschikt eveneens over lesgevende ervaring met niveau 1 of 2.

Je komt te werken in een enthousiast team van doorpakkers, samen zetten zij de schouders eronder om juist deze leerlingen onderwijs en juist dat beetje extra te geven.

Jij bent : Een ervaren docent rekenen hebt ervaring met leerlingen niveau 1 beschikt over een lesgevende bevoegdheid kan zelfstandig (op afstand) lesgeven hebt ervaring met digitaal lesgeven kan snel schakelen, inspringen en weet wat als eerste nodig is.

Wij bieden : een salaris conform CAO MBO eindejaarsuitkering reiskostenvergoeding de mogelijkheid gebruik te maken van ons online opleidingenportal (Randstad Boost) gedurende de opdracht ben ik je contactpersoon, zodra de opdracht ten einde is bemiddelen we je graag verder Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus.

Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier