Leidinggevende Snijkeuken
Go!
Rhoon, NL
1 dag geleden
source : Uitzendbureau.nl

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Leidinggevende Snijkeuken. De organisatie waarin je komt te werken is sterk groeiend en daarom zijn ze op zoek naar een tweede leidinggevende.

In de snijkeuken zijn circa 12 man werkzaam.

Vaardigheden

Ervaring met leiding geven aan een team in de food sector. Kunnen werken met verschillende nationaliteiten. Een natuurlijk leiderschap waarin de werknemers ieder op hun eigen manier dienen te worden gestuurd en gemotiveerd.

Over de werkgever

De werkgever is een bedrijf in de AGF dat voornamelijk levert aan zorginstellingen en is in de regio één van de belangrijkste spelers.

IN de laatste jaren zijn ze sterk gegroeid en hebben inmiddels binnen de gehele organisatie 130 medewerkers. Het bedrijf is een familiebedrijf met een platte organisatie, waarin een goede sfeer heerst en naar een optimaal resultaat wordt gestreefd.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier