Flexibele begeleider
's Heeren Loo
Druten, NL
4 dagen geleden

Waar ga je werken?

Het werken als flexibele begeleider geeft je de kans onze organisatie te leren kennen. We gaan graag samen met jou onderzoeken waar jouw talenten liggen en welke mogelijkheden daarbij aansluiten.

We bekijken wat voor een contract en hoeveel uren bij jou passen! In verband met de corona maatregelen wissel je de eerste periode niet veel van werkplek.

Je komt op 1 of 2 woningen te werken, in een later stadium, als de corona maatregelen dit toelaten, ook op andere woningen.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste begeleider met ervaring. Wil je jouw ervaring verbreden of sta je nog aan het begin van je carrière?

Wil je juist in de weekenden en vakanties werken? Wij bieden jou een werkplek waar je van grote betekenis bent.

Wie ga je helpen?

In de regio Zuid-Oost Nederland wonen mensen met een beperking, zij hebben allemaal hun eigen begeleiding en of verzorgingsvraag.

Je krijgt de kans om als begeleider te werken met cliënten met verschillende begeleidings- en zorgvragen. Dat kan zijn in de woonbegeleiding, bij een dagbesteding of in de avond- en nachtzorg.

Daar waar je hard nodig bent, zorg jij ervoor dat je samen met het team de juiste begeleiding en verzorging biedt aan cliënten.

Je bent van onschatbare waarde voor de teams en cliënten!

Hoe ga je helpen?

Iedere cliënt is uniek. Iedere medewerker ook. Want jouw manier van begeleiden is anders dan van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie.

Misschien ontdek jij net dé manier om een cliënt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien. In ieder geval ben je flexibel.

Want jij staat, waar gaten vallen. Je bent soms misschien een nieuw gezicht, maar geen vreemd gezicht. Want door jouw kennis en ervaring weet je wat cliënten nodig hebben, ook als ze je minder goed kent.

En dat maakt jou waardevol. Voor de cliënt én voor je collega’s.

Samen met jou bekijken we op welke woningen je het beste kunt werken. Want als jij kunt doen waar je goed in bent dan is jouw werk nog leuker.

Dit bieden wij

 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris.
 • Wij bieden jou een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast contract.
 • Een brutosalaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal € 1765,- en
 • maximaal € 2766,- (FWG 30-35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.

 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en elearning via GoodHabitz.
 • Speciale aandacht en ondersteuning op het gebied van digitale vaardigheden; zo nodig
 • bieden wij extra scholing en handvatten om je snel op weg te helpen, passend bij deze tijd!

  Dit ben jij

 • Je hebt een mbo-diploma in de gezondheids- of welzijnszorg op minimaal niveau 3.
 • Je weet in verschillende situaties goed te handelen.
 • Je hebt goede mondelinge en non-verbale communicatieve vaardigheden.
 • Wil je meer informatie?

  Met vragen mag je bellen naar Angela Veens, Telefoonnummer : 06 82 12 51 25 of naar Marie-Andre Rooswinkel, Telefoonnummer : 06 12 09 86 58.

  Ook mag je contact opnemen met een van onze recruiters. Dit kan telefonisch of via een whatsappbericht : Maaike Schouten : 06 20 69 04 30 of Iris de Rijk : 06 12 05 16 06.

  Kennismakingsochtend :

  Heb jij een zorggerelateerd diploma en wil je je graag verder oriënteren?

  Iedere donderdagochtend organiseren onze recruiters Maaike en Iris tussen 09 : 30 en 10.30 uur een online kennismakingsochtend, waarin je vragen beantwoord worden over het werken bij 's Heeren Loo en de vacatures.

  Aanmelden? Stuur een e-mail naar recruitment sheerenloo.nl

  Vermeld je naam, telefoonnummer, de plaats / regio waar je woont en je voorkeur voor welke donderdag. Je ontvangt per mail een bevestiging met de inloglink, datum en tijdstip.

  Kun je niet op deze dag en / of tijd? Geen probleem, stuur een e-mail naar recruitment sheerenloo.nl, dan plannen we een ander moment.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier