Technisch Medewerker
Sandd
Apeldoorn, NL
4 dagen geleden

Zorg jij ervoor dat het machinepark is onderhouden en storingen snel zijn opgelost? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in een dynamische werkomgeving waar logistieke processen centraal staan? Lees dan snel verder!

Bij Sandd in Apeldoorn zijn we op zoek naar een medewerker techniek. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het machinepark, het oplossen van storingen en het voeren van een gedegen voorraad.

Daarnaast doe je ook diverse klussen op het hoofdkantoor zoals het ophangen, aanpassen of repareren van onderdelen. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het administratieve proces van de uitgevoerde reparaties en krijg je voldoende tijd en ruimte om het proces te verbeteren.

Met wie werk je samen?

Als medewerker techniek bij Sandd werk je samen met vijf andere collega’s. Je rapporteert richting de teamleider techniek.

Je ben communicatief sterk, stressbestendig, technisch en creatief in het bedenken van oplossingen! Daarnaast krijg jij energie van het onderhouden en repareren van machines.

Verder herken jij jezelf in de volgende punten :

 • Afgeronde opleiding MBO-4 richting (elektro) techniek
 • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Kennis- en ervaring met meet- en regeltechniek (SEW Movidrive)
 • Kennis- en ervaring met PLC systemen (Siemens S7)
 • Je bent flexibel in werktijden, deze liggen tussen 08.00 21.00 uur
 • Je bent 1 a 2 keer per maand op een zaterdag beschikbaar (consignatietoeslag)
 • Je bent fulltime beschikbaar.
 • Sandd is een uniek Nederlands bedrijf. Waarom? Omdat we rasechte ondernemers zijn! Sinds onze oprichting in 1999 hebben we het lef gehad om de concurrentie op de postmarkt aan te gaan.

  We halen het onderste uit de kan en het beste uit onszelf. Geen dag is hetzelfde, omdat we continu innoveren. En we willen altijd beter worden.

  Dat is niet altijd eenvoudig, maar we zijn dan ook echte doorzetters. Niets houdt ons tegen.

  Een salaris tussen de € 2.400 en € 2.750 op basis van 40 uur afhankelijk van kennis en ervaring. Dit salaris is exclusief consignatietoeslag en vakantiegeld.

  Je kan jezelf blijven ontwikkelen d.m.v. een online leerplatform met meer dan 100 opleidingen, dat onbeperkt gebruikt kan worden.

  Bovenal bieden we je een leuke baan in een organisatie waar samen succes behalen vooropstaat.

  Word jij onze nieuwe medewerker techniek? Upload dan je cv en motivatie! Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling Recruitment, t.

  a.v. Elsbeth Oonk Wij maken in de procedure gebruik van een online assessment

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier