GMP laboratorium validatie analist
Science at Work
Amsterdam, NL
1 dag geleden

Wat ga je doen?

De GMP technology and validation officer overziet en begeleid verschillende QC projecten van begin tot eind. In de technologie ingebruikname en overdracht van laboratorium QC technieken (zoals ELISA, HPLC, UPLC, SDS-

page, Western Blot, assays) overziet en begeleidt de technology and validation officer het gehele proces. De technology and validation officer ziet toe op GMP compliance en stelt protocollen en voorschriften op voor intern-

laboranten) en extern gebruik. Ook is de technology and validation officer verantwoordelijk voor het opstellen van (validatie) rapportage.

In deze functie werkt de technology and validation officer nauw samen met de verschillende afdelingen op verschillende locaties, externe klanten en met andere technology and validation officers op andere vestigingen.

Als GMP technology and validation officer biotechnologie is een goede kennis van GMP en documentatie noodzakelijk. Je hebt een afgeronde MSc biotechnologie, biochemie of life sciences of soortgelijk en minimaal 3 jaar ervaring binnen de biofarmaceutische industrie.

Bovendien ben je bekend met het schrijven van validatie protocollen, bij voorkeur van analytische of biochemische QC technieken.

Je communiceert helder en weet bovendien een goed overzicht te behouden.

Wie zoeken wij voor GMP laboratorium validatie analist?

Voor deze functie zoeken wij een nieuwe collega met de volgende achtergrond :

 • Een afgeronde M.Sc opleiding richting biotechnologie, biochemie, life sciences of soortgelijk
 • Minimaal 3 jaar werkervaring binnen de biofarmaceutische industrie.
 • Ervaring met GMP is een must.
 • Ervaring met het scientific writing of het schrijven van SOPs of validatie rapporten
 • Goede communicatie eigenschappen, zowel in de Engelse taal en bij voorkeur ook de Nederlandse taal.
 • In staat goed het overzicht te behouden.
 • Wat kun je verwachten van het bedrijf?

  Een uitdagende 2 of 3 de carriere stap binnen een gedreven en enthousiast team bij een nieuwe biotechnologische organisatie.

  Arbeidsvoorwaarden GMP laboratorium validatie analist

  Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Salaris € 3500 - € 4500,- per maand

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier