Adviseur milieu
GEONIUS
Almelo
3 dagen geleden

Om goed in de rol als adviseur te passen, heb je minimaal HBO werk- en denkniveau en heb je een afgeronde milieukundige opleiding.

Je staat aan het begin van je carrière of bent toe aan een nieuwe uitdaging! Je hebt ervaring op het gebied van milieukundig advies óf biedt als starter in eerste instantie ondersteuning aan onze (milieu)adviseur op locatie.

Je krijgt één-op-één begeleiding op het gebied van vakinhoudelijke kennis, klantcontact en het opstellen van offertes.

Ben je al verder in je carrière en heb je al enkele jaren werkervaring? Dan ga je zelfstandig werken aan uiteenlopende regionale en landelijke projecten op het gebied van milieutechnisch bodemonderzoek en -sanering met raakvlakken naar onze overige disciplines.

Het samenwerken met collega's van andere disciplines biedt een mooie kans om een bredere visie op het werk te ontwikkelen.

Wat deze vacature uniek maakt, is dat je in een volwaardig landelijk milieuteam terecht komt waarbij de lijnen kort zijn en er een goede samenwerking tussen de vestigingen is.

Samen met de senior adviseur / projectleider kan je de vestiging Almelo verder uitbouwen en op de kaart zetten.

Functie-eisen

 • Je beschikt over minimaal hbo-werk- en denkniveau;
 • Bij voorkeur een afgeronde milieukundige opleiding;
 • Je bent flexibel en hebt een proactieve werkhouding;
 • Je vindt het leuk om in een jong en dynamisch projectteam samen te werken;
 • Je bent stressbestendig, sociaal en communicatief vaardig;
 • Ondernemend en marktgericht;
 • Je hebt affiniteit met klantcontact, opstellen van offertes en projectleiding;
 • Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • In het bezit van een rijbewijs B.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Je bent werkzaam binnen een jonge, dynamische en snel groeiende organisatie met een platte organisatiestructuur en een optimale werksfeer.

  Wij bieden een afwisselende functie waarin je, afhankelijk van werkervaring, zelfstandig of in teamverband werkzaamheden uitvoert.

  Geonius kent uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiegeld, 32 verlofdagen, studiemogelijkheden, pensioenvoorziening en winstdeling.

  Het betreft een functie die per direct beschikbaar is. De functie is zowel fulltime als parttime mogelijk. Salaris is marktconform, afhankelijk van leeftijd en werkervaring.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier