Senior Projectleider/Adviseur Ruimtelijke Ordening
Sweco
Arnhem, NL
4 dagen geleden

Het team Gebiedsadvies bestaat uit planologisch en juridisch adviseurs, landschapsarchitecten en stedenbouwkundigen, project-, proces- en omgevingsmanagers en gebiedseconomen.

We werken aan aansprekende en uitdagende stedelijke en landelijke gebiedstransformaties. Integraliteit, haalbaarheid en duurzaamheid zit daarbij in ons DNA.

Dat doen we voor uiteenlopende opdrachtgevers, zoals gemeenten, provincies, ontwikkelaars, ondernemers en instellingen.

Je werkt als Projectleider / Adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling aan projecten en advisering in de gebiedsontwikkeling, die kunnen variëren van (stedelijke) herontwikkelingslocaties, omgevingsvisies, woningbouwprojecten tot bedrijventerreinen.

We vinden het belangrijk dat je de ruimtelijke ontwikkelingen in de regio overziet, een relevant netwerk hebt en van daaruit ook projecten weet te creëren.

Als directe gesprekspartner en adviseur voor de diverse opdrachtgevers en met verschillende projectteams breng je diverse disciplines samen en zorg je ervoor dat je projecten soepel draaien, zowel inhoudelijk als financieel.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier