Per direct gezocht: vaste oppas
Charly Cares
Amsterdam
3 uur geleden
 • Per direct gezocht : vaste oppas
 • context" : "https : / / schema.org"," type" : "BreadcrumbList","itemListElement" : " type" : "ListItem","position" : 1,"name" : "home","item" : "https : / / www.

  charlycares.com / " , " type" : "ListItem","position" : 2,"name" : "Over ons","item" : "https : / / www.charlycares.com / nl / over-ons" , " type" : "ListItem","position" : 3,"name" : "Vacatures","item" : "https : / / www.

  charlycares.com / nl / over-ons / vacatures" , " type" : "ListItem","position" : 4,"name" : "Per direct gezocht : vaste oppas"

  Charly Cares is op zoek naar vaste oppassers in bijna 60 plaatsen in Nederland. Veel ouders zijn nu op zoek naar een oppas die overdag zorgt voor de kinderen en ondersteunt bij thuisonderwijs.

  Ben jij voor minimaal 1 dag in de week beschikbaar? Samen met onze gezinnen zijn wij op zoek naar jou!

  Vast oppassen bij Charly Cares

  Als vaste oppas bij Charly Cares ben jij het vertrouwde gezicht voor het gezin en pas je overdag op. Je helpt de kids met thuisonderwijs,, gaat samen knutselen, speelt spelletjes en helpt met huiswerk.

  Daarnaast kunnen ouders je vragen om af en toe een helpende hand te bieden in het huishouden, bijvoorbeeld om samen met de kinderen te koken.

  Verantwoordelijkheden

  Als oppas neem je de grootste verantwoordelijkheid die er is, je zorgt namelijk voor iemands kinderen.Hierbij ga je mee in het dagelijkse ritme van het gezin.

  Denk bijvoorbeeld aan voeding, hobbies en regels. Bovenal zorg je dat de kinderen een leuke dag hebben en dat de ouders met een goed gevoel de kinderen aan jou toevertrouwen.

  Jouw ervaring

  Omdat je zo’n grote verantwoordelijkheid op je neemt, vinden wij het bij Charly Cares belangrijk dat je ervaring met kinderen hebt.

  Denk hierbij aan het volgen van een relevante opleiding, ervaring als oppas, als nanny of au pair. En heb je zelf kinderen?

  Dan heb je natuurlijk meer dan genoeg ervaring.

  Over Charly Cares

  Via ons platform komen vraag en aanbod samen. Via de gebruiksvriendelijke app wordt alles van A tot Z geregeld; van het vinden van een nieuw oppasgezin tot de online uitbetaling.

  Wij nemen alles voor je uit handen. Zo kun jij je focussen op wat je leuk vindt; werken met kinderen.

  Reageer nu via onze app

  Ben jij per direct beschikbaar om minimaal 1 dag in de week bij hetzelfde gezin op te passen? Meld je dan nu aan in onze app en geef aan dat je vast wilt oppassen.

  Hierna volgt een online kennismakingsgesprek en checken wij 2 referenties. Is alles positief? Dan krijg jij toegang tot ons platform en kun jij snel aan de slag!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier