stage Brand & Communications
Sodexo
Rotterdam
1 dag geleden
 • ROTTERDAM
 • Marketing & Communicatie
 • 40 uur
 • stage Brand & Communications in ROTTERDAM Bevestig je inschrijving voor je vacaturemeldingE-mail deze vacaturejouw naamjouw e-mailnaam vriende-mail vriendWeet jij met het goede content mensen te boeien?

  Dan hebben wij een leuke stageplek voor je!

  wat ga je doen?

  Sodexo is een prachtig merk met een geweldige ambitie : wereldleider worden in Quality of Life Services. Om dat te bereiken, werkt het Brand & Communications team van Sodexo in Nederland aan drie doelen : Versterken van onze reputatie, de business helpen bij groei en het verhogen van de betrokkenheid van onze medewerkers.

  Als stagiair ben je onderdeel van het kleine en slagvaardige B&C team. Je werkt mee aan het bedenken van interessante content, je verzint creatieve manieren om boodschappen over te brengen, je ontwikkelt artikelen / video’s en helpt mee met de redactie van diverse sociale media kanalen.

  Ook help je collega’s die op klantlocaties werken bij het maken van content.

  Sodexo is wereldwijd marktleider in Quality of Life Services.

  In Nederland zijn we actief met zowel het management als de uitvoering van een breed pakket aan facilitaire diensten. Je komt de Sodexo-toppers tegen in kantoren, in ziekenhuizen en zorginstellingen, op scholen en universiteiten, in gevangenissen en zelfs op boorplatforms en in mijnen.

  Schoonmaak, repro, receptie, catering, groenvoorziening, gebouwbeheer en technisch onderhoud zijn enkele voorbeelden van onze dienstverlening.

  Met een breed scala aan services neemt Sodexo wereldwijd een unieke positie in. Ons motto bij al onze diensten is 'Improving the Quality of Life’, zodat mensen en organisaties beter presteren.

  Wat neem je mee?

  Je bent een derdejaars student van een HBO opleiding Communicatie of vergelijkbaar. Je hebt een flexibele en enthousiaste instelling en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

  Je bent nieuwsgierig, accuraat en je neemt verantwoordelijkheid. De volgende kenmerken zijn ook op jou van toepassing : betrokken, initiatiefrijk, creatief, proactief, gedreven, onderzoekend en resultaatgericht.

  We kunnen niet voorzien hoe de situatie met betrekking tot COVID-19 zal zijn in de komende maanden. Houd er rekening mee dat we veel op afstand werken.

  Het is dus belangrijk dat je zelf een plek hebt waar kunt werken

  Wat bieden wij?

  Een stageplek met veel begeleiding zodat je je optimaal kunt ontwikkelen in een dynamische omgeving. Sodexo kent een stagevergoeding van € 368,- bruto per maand op basis van een werkweek van 40 uur.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier