Jurist Bezwaar en Beroep
Bendergroep
Amsterdam
5 dagen geleden

Jurist Bezwaar en Beroep Amsterdam

Amsterdam32-40WO / Universitair / HBO

Wil jij dat het recht op goede wijze z’n beloop moet hebben? Dat iedere burger het recht heeft op een correcte afhandeling van zaken?

Wil jij je inzetten voor die burger? Maar wel in een baan die voldoende afwisseling biedt en met een vast dienstverband?

Als Jurist Bezwaar en Beroep bij Bender blijf jij je ontwikkelen. Bender biedt jou namelijk dynamische opdrachten bij verschillende gemeenten aan, gecombineerd met interessante opleidingen.

Dit geeft jou de kans om te blijven groeien als professional en eens een kijkje te nemen in een andere keuken. Nieuwsgierig?

Ontdek dan de voordelen van werken via Bender.

Bender, voor zorg en publiek domein

Bender detacheert en ontwikkelt ervaren professionals in de volle breedte van het sociaal domein, het ruimtelijk domein en de zorg.

Bij Bender zijn we overtuigd van de kracht van aandacht. Aandacht voor jou en aandacht voor onze professionals. Samen geven we die aandacht door aan zorginstellingen, gemeenten en andere overheden.

Voor de burger met schulden, voor het gezin met jeugdproblemen en voor de cliënt met een zorgbehoefte. Bender : voor zorg en publiek domein.

Bender Academie

Naast het werken op uitdagende opdrachten biedt Bender alle collega’s de mogelijkheid om cursussen en workshops te volgen via onze academie.

Alle opleidingen zijn gratis toegankelijk! De variatie in de academie is groot, voor ieder wat wils. Met ruim 100 cursussen en trainingen beslaan we de volle breedte van het sociaal domein : Wmo, Jeugd, Schulddienstverlening, Zorg, Participatie en Werk & Inkomen.

Naast traineeships, omscholings- en verdiepingstrajecten, bieden wij ook inhoudelijke cursussen en praktijkgerichte trainingen.

Zo kun je je als professional volop blijven ontwikkelen.

Wie ben jij?

Als Jurist Bezwaar en Beroep handel je bezwaar- en beroepschriften af tegen beslissingen genomen op basis van de wet- en regelgeving binnen het sociaal domein, zoals de Participatiewet, Wmo en de Jeugdwet.

Je organiseert en voert hoor en wederhoor gesprekken, maakt gespreksverslagen, stelt adviezen op en voert het secretariaat van de bezwaarcommissie.

Daarnaast stel je verweerschriften op en vertegenwoordig je de gemeente bij gerechtelijke procedures, waaronder voorlopige voorzieningen, beroep en hoger beroep.

Je koppelt de eventuele consequenties van de procedures terug aan de betrokken afdelingen en doet verbetervoorstellen in het kader van de juridische kwaliteitszorg.

 • Afgeronde hbo- of wo-opleiding, zoals Bestuursrecht, SJD, Rechten, Rechtsgeleerdheid
 • Minimaal 3 jaar recente relevante werkervaring als Jurist Bezwaar en Beroep
 • Kennis van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) en van de wet- en regelgeving binnen het sociaal domein (Participatiewet, Wmo, Jeugdwet)
 • Systeemkennis : GWS4all en / of Civision
 • Je kunt onder tijdsdruk werken in verband met reactie- en indieningstermijnen
 • Je bent analytisch sterk in staat om integraal, procesmatig en in oplossingen te denken
 • Hoe zijn we d’r voor jou?

 • Ontwikkeling staat centraal, dit kan door werken maar ook door leren via de Bender academie
 • Goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • De mogelijkheid tot een vast dienstverband en bonusregeling
 • We bieden ieder de optie van een leaseauto
 • We geven aandacht zodat jij kan groeien in je carrière
 • Gezelligheid en een leuk hecht team
 • Hoe nu verder?

  Ben je d’r al uit? Dan horen we heel graag van je! Via de sollicitatiebutton kun je jouw interesse kenbaar maken en zal er binnen twee werkdagen contact met je worden opgenomen.

  Mocht je eerst meer informatie willen, geven wij je die uiteraard graag. Neem dan contact op met het team recruitment van Bender.

  Solliciteer direct

  Report this job
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier