L&D specialist met digitale expertise
BAM Infra Nederland
Bunnik, NLD
3 dagen geleden

Jouw missie

In de functie van Learning & development specialist met digitale expertise ben je onderdeel van het.Center of Expertise Talent, Ontwikkeling en Vitaliteit, van People Services NL.

De professionals binnen dit team zetten zich continue in voor talentontwikkeling en duurzame inzetbaarheid voor de medewerkers van BAM NL.

In jouw rol binnen dit team ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren en onderhouden van (nieuwe) online leerinterventies, aansluitend bij de doelgroepen.

Je bedenkt en ontwikkelt multimediale oplossingen (video’s en animaties) en bent verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de online leerinterventies op basis van feedback van de deelnemers en inhoudsdeskundigen en op basis van nieuwe inzichten.

Het waken over de didactische lijn van de cursussen en het beantwoorden van support gerelateerde vraagstukken behoord ook tot jouw takenpakket.

Wat breng je mee?

Je bent een initiatiefrijk professional. Proactief en innovatief, daar herken je je in. Je bent iemand die de samenwerking opzoekt, betrokkenheid toont, om kan gaan met feedback en handelt naar het gezamenlijke doel, o.

a. door het delen van informatie en kennis met het team. Je bent nieuwsgierig naar de vraagstelling van de doelgroep, kunt je inleven in de eindgebruiker én bent in staat om kritisch mee te denken en de juiste vragen te stellen om de leerdoelen in kaart te brengen en te kunnen behalen.

BAM is een grote en complexe organisatie, daarom is het belangrijk dat je beschikt over een grote mate van organisatiesensitiviteit en je makkelijk kan schakelen met een diversiteit aan mensen en rollen.

Daarnaast heb je :

 • Minimaal HBO- werk- en denkniveau. Het is een pré als het in de richting van opleidingskunde, onderwijskunde, Learning & Development is;
 • Kennis en ervaring in het ontwikkelen van digitale leerinterventies en e-learning;
 • Pre; ervaring met aNewSpring en / of Articulate Storyline;
 • Kennis op het gebied van met blended learning en
 • Je werkt gemakkelijk samen met inhoudsdeskundigen.
 • Ervaring met de advisering over de inzet van L&D (digitale) interventies
 • Sterke schriftelijke en communicatieve vaardigheden en bent in staat de schrijfstijl / communicatiestijl af te stemmen op de doelgroep;
 • Ervaring met projectmatig(samen)werken met collega’s uit de business en collega’s van andere HR afdelingen.
 • Drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Wat kun je van ons verwachten?

  Je komt te werken in een organisatie waar mensen een drive hebben om te verbeteren en samen iets goeds en moois te realiseren.

  Daarnaast bieden wij goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden in een informele, dynamische en professionele werkomgeving met ruimte om jezelf te ontwikkelen.

  Zo is er bijvoorbeeld veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en kun je onbeperkt gebruik maken van GoodHabitz en een persoonlijk keuzebduget.

  Ook hebben wij aantrekkelijke kortingsregelingen, de mogelijkheid tot aansluiting bij Young BAM voor het opbouwen van een netwerk, workshops, gezellige borrels en activiteiten en nog veel meer.

  Zo zijn wij ervan overtuigd dat professionele en gemotiveerde medewerkers de pijlers zijn voor het realiseren van onze strategische doelstellingen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier