Project Lead / Implementatie Consultant
Korndewal
Amersfoort, NL
2 dagen geleden

Functieomschrijving Project Lead / Implementatie Consultant

Op zoek naar een uitdagende spilfunctie tussen de Business en IT? Een functie waarin je optreedt als inhoudelijk consultant maar ook jouw projectmanagement vaardigheden kan ontwikkelen?

Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren Implementatie Consultant.

Wat ga je doen?

Als Implementatie Consultant treed je rechtstreeks in dienst bij een softwareleverancier die een totaaloplossing aanbiedt voor organisaties in de service- en installatiebranche.

Naast de in-house ontwikkelde software biedt de organisatie advies, levering, installatie en onderhoud diensten om voor haar klanten het maximale rendement uit de softwareoplossingen te halen.

Je treedt enerzijds op als inhoudelijk gespreks- en sparringpartner voor klanten maar zal bij grotere projecten ook optreden als projectleider.

Je weet een goed doordacht plan van aanpak op te stellen, in de uitvoering processen te begeleiden maar ook je team en de klant aan te sturen.

Je draait meerdere projecten die deels vanaf kantoor of op locatie bij de klant uitgevoerd worden.

Als Implementatie Consultant ben je de spin in het web en moet je voortdurend een afweging maken tussen de diverse belangen.

Je geeft sturing aan projectteams (2 à 4 fte.). Je bent uitvoerig bekend met klant-leverancier projecten en de dynamiek die dit met zich meebrengt.

Je bewaakt de projecten op kwaliteit, scope, doorlooptijd en budget.

Functie eisen Project Lead / Implementatie Consultant

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur bedrijfskundige of business IT & management vooropleiding);
 • Je beschikt over minimaal twee jaar relevante werkervaring als consultant bij een softwareleverancier;
 • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.
 • Arbeidsvoorwaarden Project Lead / Implementatie Consultant

  Een mooie kans om vanuit jouw functie als Implementatie Consultant ook jouw projectmanagement vaardigheden verder te ontwikkelen.

 • Je maakt onderdeel uit van het consultancy team wat momenteel uit 12 collega’s bestaat en kan daarnaast rekenen op;
 • Een marktconform salaris wat bij aanvang tussen de €3000 - €4000 bruto per maand ligt met de mogelijkheid om intern te groeien;
 • 8% vakantiegeld, 26 vakantiedagen + 4 extra verlofdagen bij niet-ziek zijn in een kalenderjaar en een goede pensioenregeling;
 • Een leaseauto, tegemoetkoming in de telefoonkosten à €10,- per maand en een netto onkostenvergoeding van €100,- per maand;
 • Een moderne en open kantoorlocatie in Amersfoort die uitstekend met het OV en de auto te bereiken is;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontplooiing en initiatief binnen een informele organisatie met een platte organisatiestructuur.
 • Onze klant

  De organisatie waarvoor wij een Implementatie Consultant werven is de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot een volwaardig softwareleverancier met een breed scala aan consultancy diensten.

  Vanuit de hoofdvestiging in Amersfoort bedienen ze een landelijke klantenkring.

  Met ruim 100 vaste medewerkers is de organisatie haar informele no nonsens cultuur, waarbij iedereen elkaar bij naam kent, niet kwijtgeraakt.

  Iedere nieuwe medewerker word hartelijk ontvangen en krijgt de kans zichzelf op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen.

  Er is weinig verloop onder de medewerkers en het personeelsbestand is zeer divers. Van jonge ontwikkelaars met nieuwe ideeën tot ervaren consultants en support medewerkers die zowel de software als klanten door en door kennen.

  Meer weten? Bel gerust 033-4779337.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier