Quality Assurance/Quality Control Engineer in Zeist
Altran
Zeist, Netherlands
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Ben jij een engineer met passie voor kwaliteit en wil jij jouw steentje bijdragen aan nieuwe of de optimalisatie van betekenisvolle processen in de pharma-, medical devices- en / of voedingsindustrie?

Ontwikkelingen die direct van invloed zijn op de kwaliteit van producten, veiligheid van patiënten en organisaties? Voel jij je als een vis in het water binnen kwaliteit gedreven omgevingen en word je warm van complexe processen?

Solliciteer dan nu en sluit je aan bij ons Life Sciences team! Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een QA / QC Engineer die ondersteuning kan bieden aan projecten, afdelingen en dagelijkse gang van zaken rondom kwaliteitsvraagstukken.

Deze projecten vinden veelal plaats bij onze klanten uit de pharma, medical devices- en / of voedingsindustrie. Wat ga je doen?

Je bent voornamelijk bezig met; De kwaliteit van producten, de kwaliteitsaspecten van projecten en kwaliteit gerelateerde aspecten van processen.

Audit en audit readiness Reviewen van documentatie en processen Quality Management System Deviation, CAPA en Change Management Zorg dragen voor kwaliteitsaspecten en hierover adviseren Trainen van medewerkers Wat breng je m ee?

een afgeronde Bachelor- of Masteropleiding op gebied van Life Sciences (bv medisch, biologisch, biotechnisch, chemisch) kennis van en ervaring met relevante wet- en regelgeving pharma, medical devices en / of voedingsindustrie ervaring met Quality Management Systems ervaring met CAPA, Deviatie en Change Management ervaring met procestechnologie binnen een GMP-gerelateerde omgeving sterke communicatieve vaardigheden en je bent in staat om met stakeholders uit alle organisatielagen te communiceren Je spreekt Nederlands en bent vloeiend in Engels, zowel in woord als geschrift.

een rijbewijs Wat motiveert jou? Internationale carrièremogelijkheden en fantastische expertise netwerken. Met meer dan 270.

000 collega's wereldwijd en bijna 1000 collega's alleen al in Nederland, word je omringd door een brede, technisch intensieve community van gemotiveerde collega's.

Innovatieve, complexe- en uitdagende projecten voor bekende, vaak multinationale opdrachtgevers, ondersteund door wereld leidende partners en de zekerheid van een vast dienstverband bij een succesvolle internationale adviesorganisatie.

 • Get the future you want Behalve een dynamische werkomgeving, leuke collega’s en lekkere koffie, heb je binnen Capgemini Engineering de volledige vrijheid om je verder te ontwikkelen! Dus wil je verschillende trainingen en cursussen volgen, wil je Webinars van je collega’s bijwonen, wil je deze zelf gaan geven;
 • dit alles kan! Dus vertel ons jouw ambities, en wij helpen jou graag die te bereiken. Daarnaast bieden wij : Direct een vast contract met een mooi salaris.

  25 vakantiedagen en vakantiegeld. Een mobiliteitsvergoeding voor je reiskosten. Deze mobiliteitsvergoeding kun je gebruiken voor een leaseauto, NS-businesscard of je kan het bruto uit laten keren.

  Een bonusregeling. Een goed pensioen. Uitgebreide opleidings- en trainingsmogelijkheden via onze eigen Capgemini Engineering Academy.

  Een innovatiebudget en toegang tot ons Innovatie LAB Onderdeel worden van een open cultuur waarin diversiteit een van onze belangrijkste leidende principes is.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier