ANIOS Reumatologie (zaalarts) MCL
Medisch Centrum Leeuwarden
Leeuwarden, Harlingen
6 dagen geleden

ANIOS Reumatologie (zaalarts) MCL

Ben jij een gedreven ANIOS en heb je zin in een dynamische baan met enthousiaste reumatologen? Ga jij graag aan de slag in een stimulerend leerklimaat?

En wil je je kennis en vaardigheden met betrekking tot ziekten van het bewegingsapparaat en systeemziekten verbreden? Dan is dit je kans!

Voor de afdeling Reumatologie van het MCL zijn wij op zoek naar ambitieuze ANIOS!

Wat ga je doen?

Als ANIOS reumatologie word je klinisch (en ook poliklinisch) betrokken bij alle voorkomende werkzaamheden. De diensten worden door de reumatologen zelf ingevuld.

Ook word je betrokken bij besprekingen, zoals de radiologie-, immunologie-, pathologie- en overige patiëntenbesprekingen, en bij referaten.

Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid in aanmerking te komen voor een opleidingsplaats.

Dit bieden wij :

 • Een dienstverband bij topklinisch ziekenhuis MCL : je krijgt een aanstelling voor een jaar per oktober 2019 van 38 uur per week.
 • De functie is ingedeeld in salarisschaal FWG 65 conform Cao Ziekenhuizen.

 • 100% vergoeding verhuizingskosten : je krijgt een volledige vergoeding van je verhuizingskosten, wanneer je verhuist naar het woongebied van het MCL.
 • De inrichtingskosten worden vergoed naar rato contract.

 • Portfolio-App : in deze mobiele App worden je werkervaring en competenties opgeslagen. Zo heb je zelf de regie over je eigen ontwikkeling en kun je nieuwe bekwaamheden makkelijk aanvragen.
 • Op deze manier kun je eenvoudig eerder verworven ervaring aantonen, zowel binnen als buiten het MCL, zodat een opleiding verkort kan worden.

  We zetten hiermee in op een ontwikkelingsgerichte functie. Benieuwd naar het ANIOS portfolio en hoe de App precies werkt? Bekijk dan het

 • Een bewezen springplank naar een opleidingsplaats : deze ervaring blijkt een uitstekende basis voor een succesvolle doorstroming naar een opleidingsplaats voor diverse specialismen.
 • Mogelijkheden tot het verrichten van wetenschappelijk onderzoek.
 • Extra reiskostenvergoeding : voor ANIOS geldt een extra reiskostenvergoeding. De hoogte van deze vergoeding bedraagt € 0,08 cent per kilometer met een maximum van 100 kilometer enkele reis.
 • Gratis parkeren : als medewerker van het MCL parkeer je je auto gratis.
 • Budget voor congressen en symposia : ANIOS hebben een budget van € 650 per jaar voor deelname aan congressen, symposia en cursussen.
 • Arbeidextra’s : het MCL biedt 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof, krijgt iedere medewerker een eigen extra verlofbudget (PLB).
 • Als medewerker van het MCL kun je gebruik maken van een uniek arbeidsvoorwaardenpakket, denk hierbij aan :

 • korting op weekendjes-weg naar keuze;
 • korting op een eigen laptop of (elektrische)fiets;
 • korting op je sportabonnement;
 • korting op je (zorg) verzekering.
 • Lid van de VLA (Vereniging Leeuwarder arts-assistenten) : als ANIOS bij het MCL ben je lid van de VLA. Deze actieve vereniging organiseert onder andere een jaarlijkse zeildag, wijnproeverij én een maandelijkse krokettenlunch die je niet mag missen.
 • Wat breng je mee?

  Je bent een enthousiaste, ambitieuze en leergierige basisarts die als arts-assistent (nog) niet in opleiding’ ervaring wil opdoen in de opvang en behandeling van patiënten op de afdeling Reumatologie. Dit ben jij :

 • je bent goed in staat om in multidisciplinair teamverband te werken;
 • je houdt van aanpakken en je houdt het hoofd koel in acute situaties;
 • je bent evenwichtig en sterk communicatief.
 • Jouw afdeling en collega’s

  De afdeling Reumatologie wordt in het MCL in de volle breedte uitgeoefend. In het MCL beschikken we over een klinische afdeling met 6 bedden en 3 stoelen voor dagbehandelingen.

  Op de polikliniek wordt samengewerkt met 1 verpleegkundig specialist, 4 verpleegkundig reumaconsulenten en een onderzoeksmedewerker.

  De vakgroep bestaat op dit moment uit 8 reumatologen en heeft een centrumfunctie voor Friesland. De afdeling Reumatologie beschikt over een gedeeltelijke opleiding tot reumatoloog in samenwerking met het UMCG.

  Jouw ziekenhuis

  Wij zijn het MCL; een ambitieus topklinisch opleidingsziekenhuis, dat tot de top van Nederland behoort. Ons domein is de acute, hoogcomplexe en basiszorg binnen Friesland. Kijk ook eens op

  Meer weten?

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze reumatologen Tjitske- Berends-De Vries, Reinhard Bos, Lidy Hendriks, Sanne Kuipers, Corinne Lebrun, Annemarie Schilder, Freke Wink of Dan Zhang.

  Zij zijn te bereiken via 058 2866104.

  De sollicitatiegesprekken staan gepland op donderdag 19 en dinsdag 24 september.

  Bekijk ook eens onze algemene

  Een dag meelopen is altijd mogelijk

  Wil je de sfeer komen proeven? Je bent van harte welkom om een dag mee te lopen! Hiervoor kun je contact opnemen met bovengenoemde personen.

  Solliciteren?

  Graag ontvangen wij je sollicitatie via onderstaande button! Wanneer wij je sollicitatie hebben ontvangen, wordt deze direct door ons in behandeling genomen en kun je op korte termijn een reactie verwachten.

  Verwacht je in de loop van het jaar je opleiding af te ronden? Ook dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!

  Sluitingsdatum 09-09-2019 Categorie Medisch / Sociaal / Wetenschappelijk Uren per week 38

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier